"Hej, jeg kommer for at lukke din strøm da du ikke har betalt din regning..."

Oh so blue – armmen seriøst, har du set de her fede væg-dippedutter?

ohsoblue

Billedet har jeg lånt fra Oh so blue, fordi hun simpelthen laver de flotteste vægdekorationer. Jeg er simpelthen ikke en plakat-dame, jeg er trådt ind i en periode med blødhed og blidhed og varme og runde former, og de her væk-dimser, dem er jeg bare fuldstændig forskudt i. Jeg må i gang med at spare op!

Jeg spurgte lige på facebook, mit kloge kloge facebook-panel, og her er nogle profiler du skal følge hvis du, ligesom mig, er forelsket i det her væg-vævning:

Ohsoblue – selvfølgelig

skaermbillede-2017-06-15-kl-23-39-41

Og Winnie, som du finder på instagram her, hun har lavet den du ser på billedet ovenfor her, og sælger også via sin profil. Men hold your horses! Jeg så dem først! Så du må pænt vente på at det bliver din tur!

Kender du andre der laver dem? Og hvad er den officielle betegnelse? Væg-væv? Væg-væv-deko? Wallhanger? Wall-wool? Sig det, hvad er det?

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

Har du lyst til at catche mere up?

Følg mig på facebook profil her (åben for alle), på bloggens facebook side her, eller på Instagram her

Follow my blog with Bloglovin

** Jeg glæder mig til at se dig! **

    skaermbillede-2017-02-21-kl-22-53-40 skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-08 skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-05 frejamay november shopping æretbøffer
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hej, jeg kommer for at lukke din strøm da du ikke har betalt din regning..."