"Hej, jeg kommer for at lukke din strøm da du ikke har betalt din regning..."

Oh so blue – armmen seriøst, har du set de her fede væg-dippedutter?

ohsoblue

Billedet har jeg lånt fra Oh so blue, fordi hun simpelthen laver de flotteste vægdekorationer. Jeg er simpelthen ikke en plakat-dame, jeg er trådt ind i en periode med blødhed og blidhed og varme og runde former, og de her væk-dimser, dem er jeg bare fuldstændig forskudt i. Jeg må i gang med at spare op!

Jeg spurgte lige på facebook, mit kloge kloge facebook-panel, og her er nogle profiler du skal følge hvis du, ligesom mig, er forelsket i det her væg-vævning:

Ohsoblue – selvfølgelig

skaermbillede-2017-06-15-kl-23-39-41

Og Winnie, som du finder på instagram her, hun har lavet den du ser på billedet ovenfor her, og sælger også via sin profil. Men hold your horses! Jeg så dem først! Så du må pænt vente på at det bliver din tur!

Kender du andre der laver dem? Og hvad er den officielle betegnelse? Væg-væv? Væg-væv-deko? Wallhanger? Wall-wool? Sig det, hvad er det?

   

2 kommentarer

  • fantastic issues altogether, you simply won a logo new reader. What might you suggest in regards to your put up that you made a few days in the past? Any certain?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 6 de novembro de 2006 Oi Bruno,Hummm, históricamente tem uma razão de ser a disposição dos naipes, dos números e das figuras, né? são arcanos! Mas é uma idéia, não sei se acho que é excelente, but…..E o feriadão? curtiu bataBnte?seijosssssss

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hej, jeg kommer for at lukke din strøm da du ikke har betalt din regning..."