Kreativ, nem og lækker børnefødselsdag uden sved på panden

I dag er det Emmas fødselsdag og 20 minutters stilhed

dsc01919

Hurra hurra hurra!

“Emma bliver 2 år, og mor er tudsegammel” – i hvert fald hvis man spørger Emma. Vi vågnede op i Nivå, hos mine forældre, og fejrede lidt her til morgen. Så tog vi i børneren med boller, og jeg hentede Emma kl 15. Pædagogen spurgte om vi så havde vilde planer for i dag, og jeg kiggede på hende med et kæmpe smil og sagde “ikke det der ligner! Vi skal æde slik og ligge på sofaen, hej hej!”

Og så gik Emma og jeg hjem og åd slik og så “Tangled” og var helt stille i 20 minutter. Vi lå bare. Og det er cirka det vi har fået dagen til at gå med. Jeg lavede spareribs og broccolimos til Emma, hende livret, og endte med selv at spise desserten, som bestod af ikke-engang-økologiske-jordbær. Men flotte, det var de! Og de smagte godt.

Sådan kan man også holde en børnefødselsdag.

Vi har begge to “tømmermænd” efter en hektisk uge uden søvn og en fantastisk weekend med venner og familie, så det var den helt perfekte fødselsdag i dag, og Emma gik omkuld kl 19, og jeg satte mig foran mit nye comedy-studie (jeg er ved at blive uddannet i at blive sjovere), og har været på uddannelse hele aftenen. Jeg er blevet syg (feber, forkølet, snot i lange baner), så det er rart ikke lige at skulle så meget i en dag eller to.

Så kære Emma, dit skønne vidunderlige væsen. Tak fordi du valgte mig som mor. Tak fordi du er min læremester, min vejviser og min guide i livet vol 2. Jeg lærer så meget af dig, og jeg vokser hele tiden sammen med dig. Jeg har også 2 års fødselsdag i dag. 2 år som din mor. Længere erfaring har jeg heller ikke i at være mor for nogen, så vi følges ad i livets lærestier, og vi er hele tiden lige langt, selvom vi rykker os både sammen og hver for sig.

Tillykke min skat, jeg glæder mig til hver eneste dag resten at livet med dig, du er en virkelig sand fornøjelse at hænge ud med!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Talvez realmente crie mais disputas por um lugar no pódio, até mesmo, pelo 1° lugar. Quanto à mexer nos carros, concordo com você: já que os belos carros do anos 70 não voltam, pelo menos deixar os desenhos mais limpos, como à 10 anos atrás. A McLaren era linda…E quanto ao Tilke, alguém poderia fazer o favort de sumir com o imbecil ??? Será que ninguém tem voz pra parar o que esse &qdvd;intioiuuo" está fazendo ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ, nem og lækker børnefødselsdag uden sved på panden