Dine bedste tips til nemme grøntsags-snacks?

Kom med Emma en tur i køkkenet (RIP laks)

dsc01825

I dag skulle vi have gæster. Min bror og han kæreste kom forbi til middag, og Emma og jeg gik i køkkenet. Emma elsker at hjælpe til, og selvom der er sakse og varme kogeplader, så ved hun godt hvilke ting der er farlige, og det er faktisk en fornøjelse at have hende med i køkkenet. Desværre tror jeg ikke dagens laks deler den holdning…

dsc01830

Jeg sværger, jeg var væk i et minut eller to, og da jeg kommer tilbage, har rødløget spredt sig ud over ALT (ned i min te, ud over laksen, på gulvet, i Emmas hr, ned i poteplanten, ned i vasken, ved i mit vandglas – løgvand er alligevel ikke en trend der lurer lige om hjørnet – ned i hvidløgsskålen og ud på bordet. Og laksen er hakket til plukfisk. Se foto ovenfor. Death by saks.

dsc01827

“Emma lave mad” siger hun, og det kan man godt kalde det, men man kan også kalde det “Emma saborterer mad”. Heldigvis havde jeg fiskefrikadeller også, så det måtte jeg servere i dag i stedet for den saksestikkede laks i løg.

dsc01822

Det barn her, altså! Emma fik spareribs og bønner til aftensmad, og så har hun gemt en ration smarties i en af revnerne i spisebordet. Alt er som det skal være i penthousen for rockerfrøerne.

God aften 🙂

   

3 kommentarer

 • Hihi, lille tut da. Laks med huller er vel også en slags laks 🙂

  Skænt at se hun er med i køkkenet. Jeg elskede det som barn, og jeg har store intentioner om, at mine egne, fremtidige, unger også skal slæbes med i køkkenet fra spæd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor er hun sjov. Fedt du tager hende med på køkken ekspedition. Jeg tog engang mig selv i at bruge sætningen: “ikke klappe på osten”. Arhmen altså 😂🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha! Jeg har en gang hørt mig selv udtale følgende til min 3-årige datter i køkkenet under forberedelserne til aftensmaden: “Nej skat! Ikke klippe i fiskefrikadellen!”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine bedste tips til nemme grøntsags-snacks?