Lidt om at være i medierne, og lidt om at blive uvenner med en vært på Go' aften Danmark

Dine bedste tips til nemme grøntsags-snacks?

skaermbillede-2017-06-07-kl-17-20-39

Skyllede gulerødder og agurkestænger. Det er det vildeste jeg kan komme op med når det kommer til eftermiddags-grøntsagssnacks. Men jeg vil gerne blive bedre til at lave sjove, lækre snacks, som STADIG tager virkelig kort tid lige st stille frem på bordet. Alternativet er smarties, og det går bare ikke (hele tiden)

Hjælp, jeg ved du har et tip, hit med det! Gerne med links til dine bedste tips til nemme grøntsags-snacks? 🙂

 

<3

 

   

3 kommentarer

 • Mette

  Peberfrugt, ærter/i bælge, majs, skrællet broccolistok i stave (prøv det!), dampede broccolibuketter, ditto bønner, kinaradise, små tomater

  Jeg gør altid ekstra klar, når jeg alligevel har gang i kniv og skærebræt og har det let tilgængeligt på køl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grønsagssnack behøver ikke være rå bagt blomkål fra aftensmaden dagen før drysset med sesam 😍 er en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Min erfaring siger mig, at ALT bare bliver bedre med dip. Prøv at blande peanutbutter op med enten vand eller lidt appelsin juice. Rør væske i lidt efter lidt. Det bliver en tyk grynet konsistens først, men tro på det og rør videre. Den bliver silkeblød. Herhjemme ryger der vanvittigt mange gulerødder, peberfrugter og broccolier ned sammen med den dip.
  En anden ting, vi og især min datter spiser en hel del af, er stængler af bladselleri (jo! Det er rigtig nok!) og peberfrugt (evt snackpeber) som vi fylder med en god flødeost. Fakta har bl.a. en rigtig god en på glas med hvidløg og urter. Mums filibabba. Vi har også succes med skåle med hhv feta, oliven og halve cherrytomater. Værsgo, min skat, her er en tandstikker (eller gaffel). Ulvetimetapas.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at være i medierne, og lidt om at blive uvenner med en vært på Go' aften Danmark