Nå, men det der sker lige nu, er det jeg ellers havde besluttet jeg ikke ville fortælle om

Vi høres i din Radio og ses på FB-live Med POV international i dag kl 13 (al info du behøver her)

img_2033

Fra Facebook-live til din radio. Sådan kan det gå når man er en linselus, ligesom jeg er. I starten af denne uge lavede jeg en facebook-live (hvor jeg havde læbestift i hele hovedet, se den her, tak for make-uppen Emma). Jeg snakkede om forældre-bashing i kølvandet på mit blogindlæg om “50 wrongs of motherhood – er du en dårlig mor?“, som lige nu lever et viralt liv og er delt over 80 gange på FB (det er mange). I kølvandet på den video og det blogindlæg er jeg inviteret ind i POV Internationals radio i dag (søndag d. 5 juni) med Jacob Sabir. Du kan se hele udsendelsen live på Facebook lige her, og det sker klokken 13.oo.

img_2026

Jeg glæder mig helt vildt, det er en stor ære at blive inviteret ind til et medie jeg respekterer så meget, jeg synes virkelig de laver noget godt og grundigt arbejde, og jeg har mødt flere af skribenterne fra POV, enten online eller IRL, så jeg glæder mig helt vildt til i morgen! Det er så vigtigt at vi har (en masse!) positiv snak omkring forældre. Jeg tror faktisk aldrig det har været sværere at være forældre i Danmark end det er i dag. Vi skal både forholde os til ligestilling, fælles barsel, vi skal gøre karriere, vi læser dagligt artikler der udelukkende har til formål at piske en (negativ) stemning op omkring det at være forældre. Vi må ikke være der for meget for vores børn, for så curler vi dem. Men hvis der sker vores børn noget (mere eller mindre alvorligt), så er dagens forældre totalt ansvarsløse egoister der kun tænker på dem selv. Vi KAN ikke vinde den her, vi kan kun tabe. Og derfor lavede jeg “er du en dårlig mor” testen – for det er du, men vær du glad for det, får så er der en rigtig god chance for at både du og dine unger kommer ud som hele mennesker på den anden side. Det er noget af det vi skal snakke rigtig meget mere om i radioen i dag. NØJ det bliver fedt.

Vi ses derinde!

#dårligmorforthewin

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Review by Anne for Rating: My son loves his “train ho#;e&u8221s. It is a great place to put the engines when they are resting. This is a very small and compact piece, making it easy to fit into layouts. This is a great, smaller, more affordable alternative to the roundhouse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, men det der sker lige nu, er det jeg ellers havde besluttet jeg ikke ville fortælle om