At rejse med små børn: en særlig tak til Norwegians passagerer og personale

Glitter-Onsdags-Sko der kan redde enhver regnvejrsdag

skaermbillede-2017-05-17-kl-22-25-58

skaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17

Jeg er simpelthen nødt til at dele min nye forelskelse! De her smukheder-glitter-onsdags-laberheds-sko (jo, det er deres fulde titel), de er flyttet hjem til mig, og i dag, da jeg skulle undervise i salg og ledelse, havde jeg dem på (se outfittet foroven), og jeg følte mig som DA QUEEN!

De her sko fra Shoe the Bear kan bruges til slidte jeans og en uldsweather, og du vil stadig føle dig som en fest. Hælen er ikke for høj, skoen er simpel, der er bare fuld power på farven og shine-faktoren. Jeg kommer til at bo i de her sko, og jeg har lyst til at sove i dem om natten bare for at sprede lidt sparkle der også.

Bukserne er fra Levi’s. Lignende model her. Min überseje skjorte er fra Message, find den her. Og rodet i baggrunden er designet af Emma og undertegnede, for at få billedet til at virke mere autentisk. Høhø. Nåja, og skoene, dem finder du her, haps dem før din nabo, de bliver allerede revet væk ude i butikkerne.

skaermbillede-2017-05-17-kl-22-25-24

 

Har du en beklædningsdel som bare altid løfter din dag? Og hvad er det?

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • After looking over a handful of the blog articles on your site, I honestly appreciate your way of blogging.
    I saved it to my bookmark site list and will be checking back in the near future.
    Please check out my website too and let me know how you feel.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med små børn: en særlig tak til Norwegians passagerer og personale