At rejse med små børn: en særlig tak til Norwegians passagerer og personale

Glitter-Onsdags-Sko der kan redde enhver regnvejrsdag

skaermbillede-2017-05-17-kl-22-25-58

skaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17

Jeg er simpelthen nødt til at dele min nye forelskelse! De her smukheder-glitter-onsdags-laberheds-sko (jo, det er deres fulde titel), de er flyttet hjem til mig, og i dag, da jeg skulle undervise i salg og ledelse, havde jeg dem på (se outfittet foroven), og jeg følte mig som DA QUEEN!

De her sko fra Shoe the Bear kan bruges til slidte jeans og en uldsweather, og du vil stadig føle dig som en fest. Hælen er ikke for høj, skoen er simpel, der er bare fuld power på farven og shine-faktoren. Jeg kommer til at bo i de her sko, og jeg har lyst til at sove i dem om natten bare for at sprede lidt sparkle der også.

Bukserne er fra Levi’s. Lignende model her. Min überseje skjorte er fra Message, find den her. Og rodet i baggrunden er designet af Emma og undertegnede, for at få billedet til at virke mere autentisk. Høhø. Nåja, og skoene, dem finder du her, haps dem før din nabo, de bliver allerede revet væk ude i butikkerne.

skaermbillede-2017-05-17-kl-22-25-24

 

Har du en beklædningsdel som bare altid løfter din dag? Og hvad er det?

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

Har du lyst til at catche mere up?

Følg mig på facebook profil her (åben for alle), på bloggens facebook side her, eller på Instagram her

Follow my blog with Bloglovin

** Jeg glæder mig til at se dig! **

    skaermbillede-2017-02-21-kl-22-53-40 skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-08 skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-05 frejamay november shopping æretbøffer
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med små børn: en særlig tak til Norwegians passagerer og personale