Denne form for bedrag er svær at slippe af med

Ressourcerne i dine lortedage – Mayday TV

skaermbillede-2017-04-19-kl-23-17-42

Det der med at komme ud over rampen med noget, ikke? Det hjælper rigtig meget hvis man har afgivet et løfte. Dengang jeg startede med at lave DeppeTV (da jeg hed Deppe) på Youtube satte jeg mig selv et mål der hed “1 video om ugen i et år”. Det nåede jeg i mål med. Men det krævede at jeg, fordi jeg både havde fuldtidsarbejde og næsten fuldtidsfirma, sad og lavede videoerne om natten nogen gange. Men i mål, det kom jeg. Og selvom jeg har taget mig meget tilløb til at starte Mayday TV op, så er jeg nu i gang, og det er mit løfte der eliminierer frygten, tvivlen, når troen på mig selv glipper. Om det så bliver dårligt det jeg laver så kan ingen i verden tage træningen og udviklingen fra mig. Og det er fedt at komme i mål med noget hver eneste ugen, fordi det har jeg lovet.

Så da jeg skulle udgive Mayday TV i går, så blev det en anden form end det plejer (se, jeg kan allerede siger plejer, fordi jeg alligevel har være i gang i et stykke tid nu). Se selv:

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Denne form for bedrag er svær at slippe af med