Et smukt bryllup, Tycho Brahes dag (uge) og en røv med maling på

(video) Selvom lortedage er noget fuckerlort, så er de vigtige for dig og mig

skaermbillede-2017-04-05-kl-10-50-38

Hvis du nu ikke havde opdaget det, så er jeg vendt tilbage til min youtube kanal (her), hvor jeg hver onsdag udkommer med en ny video om noget der fylder, eller tips og tricks til at gøre hverdagen og forretningen til en fest. I dag handler ugens Mayday TV om lortedage, dine og mine lortedage, og hvorfor de faktisk er vigtige for os.

Du kan se videoen lige her, og jeg glæder mig til at høre hvad du gør ved dine lortedage hjemme hos dig?

   

1 kommentar

  • Ja, man skal have lov til at have en lortedag! Det jeg gør er at jeg spiser en masse pommes frites indtil jeg bliver træt af det 😛 Og snakker med en af mine venner, som jeg ved altid forstår mig. Lader barnet se lidt ekstra Hr. Skæg, så jeg selv kan stene. Øver mig i ikke at gøre noget, at modstå trangen til at ville “fixe” det. Har også skrevet lidt om det http://tabitaner.dk/?p=769

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smukt bryllup, Tycho Brahes dag (uge) og en røv med maling på