Velkommen til min youtube-kanal for kvinder (og mænd) med hjertemod

Et smukt bryllup, Tycho Brahes dag (uge) og en røv med maling på

skaermbillede-2017-04-03-kl-12-09-08

I lørdags skulle min skønne smukke veninde Nina giftes. Selvom jeg meget meget nødigt går til fester, fordi det simpelthen er så stor en energiudladning for mig, og fordi jeg er sådan et menneske der vitterligt hellere vil læse en bog end at være til fest (sådan havde jeg det også før jeg blev mor), så er der bare nogen mennesker i livet, hvor du ved, at fordi personen er som han/hun er, så kan det kun blive en god oplevelse. Og hvor du ved at hun ville være über-forstående hvis man ikke kunne komme – og netop derfor vil du gøre ekstra meget for at komme. Og nu skal du bare høre hvad der skete.

Jeg havde det vildeste Tycho Brahes dag. Nej UGE, i sidste uge. Fredag skvattede jeg så lang jeg var på strøget, jeg endte med at fortælle vildt upassende ting til en samarbejdspartner på et møde (han har tilgivet mig for det, og vi griner af det nu), og lørdag, der gik alt bare galt. Jeg startede dagen med at tørre 7 små pakker lort op fra gulvet (og gulvtæppet som nu er blevet renset af bakteriehystaden), hvorefter jeg gik ud i køkkenet og formåede at skrabe hul på min hæl på kanten på undersiden af en åben skabslåge. Av av av av av. Så til samvær, hvor jeg så mit snit til at gå hen og få ordnet negle mens farmand legede med Emma i legelandet. Det skulle jeg aldrig have gjort, og der må være en engel der beskytter mig, siden personalet på negle-stedet ikke har forbudt mig nogensinde at komme igen. Emma stak i et kæmpe hyl da jeg gik, og jeg tænkte “ork, det går over lige om lidt”. Det gjorde det bare ikke, så det endte med at far og Emma kom hen og jeg sad halvt og fik ordnet negle, og halvt med Emma på skødet (far måtte holde hende på mit skød), og vi var til kæmpe gene for både personale og de andre kunder. Så fik Emma væltet noget kemi-væske ned på gulvet og begyndte at sidde og file på deres negle-tørremaskine så den blev helt ridset (sådan for good-ridset), og jeg overvejede hvert andet sekund bare at sige “fuck det, jeg betaler fuld pris, selvom intet er færdigt, så vi kan skride herfra og aldrig komme tilbage). Alligevel var jeg stædig og besluttede at gennemføre. Men det gør jeg bare aldrig igen, så jeg kastede alt for mange drikkepenge efter problemet og så tog vi hjem.

Så gik min mor og jeg fejl af hinanden, om hvor vi skulle hentes, og vi kom lidt forsinket hjem og skulle gøres klar til bryllup. Her havde min irritation nået helt nye højder. Og hvorfor er det at den ENE dag om året man skal se smuk ud, samtid er den ENE dag om året hvor man tænker at man skal prøve det der kohl (sort eyeliner) rundt om øjenene? Det endte i en make-up tragedie, og jeg måtte starte forfra, mens jeg nåede at brænde både ører, hænder og det ene bryst med mit krøllejern.

Så nåede jeg ikke det første tog, og da jeg kom til Hellerup station og var ved at sætte mig ned på en bænk, var der en gammel mand der begyndte at fægte med armene. Jeg skulle lige til at lade hele ugens zip-fil af vrede ekplodere ud over ham, men valgte alligevel lige at se hvad det var han prøvede at få mig til at forstå.

skaermbillede-2017-04-03-kl-12-08-20

“NYMALET”

Den bænk jeg var ved at placere min silkebeklædte-røv på, den var nymalet. Jeg var lige ved at bryde sammen og tude. Og så snakkede vi lidt og jeg fortalte om min lortedag, og han var bare så sød og forstående.

To minutter for sent ankom jeg til kirken, og selvom personalet sagde at jeg godt bare kunne liste ind, besluttede jeg mig for at jeg sikkert ville komme til at vælte orgelet på vejen ind, så jeg blev ude i solen, spiste en fransk hotdog og nød de videoer min veninde lagde på nettet inde fra kirken. Så fik jeg heller ikke min destruktive energi med ind til det smukkeste bryllup.

Ud kom de, alle var glade, og jeg var glad for at være omgivet af søde mennesker. Og det blev bare sådan en dejlig fest. Jeg endte ved et bord hvor jeg selvfølgelig ikke kendte nogen, men jeg endte heldigvis ved et bord hvor det var de sødeste og mest imødekommende mennesker jeg sad med, og efter en halv time havde jeg fået fortalt at jeg var i gang med nummer to barn (undersøgelser og tests), som skal laves med en ukendt donor. Og så holdt jeg vejret. Ved siden af mig sad en mor til tvillinger, et par med to børn, hvor den yngste var 9 måneder, et par med en på 11 måneder og et par med 6 børn og 18 børnebørn og oldebørn. De var SÅ cool omkring det, især hende på 83, som er et af de skønneste mennesker jeg har mødt i mit liv. Hun kiggede bare og sagde “ved du hvad, nu har jeg kun kendt dig en halv time, men du virker sgu som en kvinde med ben i næsen, det kan du sgatens klare”. Ej men jeg var ved at tude. Især fordi jeg også har fået nogle (få) ret nedladende kommentarer med på vejen efter at have fortalt om mit projekt barn nummer 2 her på bloggen. Heldigvis har de fleste været totalt støttende og kærlige. Tak for det <3

Klokken 21.00 gik jeg rundt og sagde farvel, sagde forvel til det smukke dejlige brudepar, og så tog jeg en Uber til Nivå, fordi jeg tænkte at jeg egentlig bare gerne ville køres lige til døren, og hjem og putte med min ninja.

Det er mit kompromis med mig selv når jeg tager til fester. Jeg må gerne tage tidligt hjem, for så kan jeg nyde de timer jeg er der endnu mere. Og fordi jeg imødekommer mit eget behov, så ender det med at blive en rigtig god oplevelse.

AH!

Jeg er virkelig spændt på den kommende uge. Jeg er dødfrustreret i øjeblikket, mest fordi jeg står midt i store firmamæssige forandringer og store projekter og et “hvem er jeg og hvad gør mig rigtig glad” spørgsmål, så jeg er et rigtig godt og vigtigt sted. Og måske er det også derfor jeg får de dage hvor alting bare går skævt. Men jeg formår også at grine af det, og nu har jeg købt noget vabelplaster, til hvis jeg skal op og slås med flere låger de kommende dage. Udvikling er godt, og når det begynder at blive RIGTIG frustrerende (som lige nu), så er jeg tæt på at lande det nye sted jeg skal være i livet. Det er det gode ved at have været her så mange gange før.

Så ja.

Det var min weekend. Hvordan har du haft det? Og kan du genkende de der dage hvor ALT bare er skævt og fucked?

 

   

1 kommentar

  • Åh, jeg kender godt de dage, hvor alt går galt. Dejligt at høre, at du fik en god fest trods alt 🙂 Jeg er også inde i en periode, hvor jeg ikke helt kan hitte ud af, hvad jeg skal og vil, en lille identitetskrise, kan man vel sige, men har hørt, det er meget normalt, når man er nybagt mor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min youtube-kanal for kvinder (og mænd) med hjertemod