spar 20% på Emma's thermo-sæt fra Wheat, men kun i dag!

20% på ALT børnetøj fra udvalgte mærker hos Boozt i dag

dsc09920

frejamay november affiliate links

Wuhuw! SÅ er der gode nyheder til alle der er lidt trængte i økonomien her sidst på måneden. I dag kan du spare 20% på ALT på udvalgte mærkevarer hos Boozt. Du kan blandt andet spare 20% på Hust & Claire, som er et af mine yndlingsmærker til Emma, jeg elsker deres design, deres kvalitet og deres cool-ness-faktor.

Den jakke Emma har på på sin cykel (som du kan købe her, som som er med os ALLE steder vi kommer), er også sat ned, og jeg er rigtig glad for den, den er lækker og vindtæt og sød og fin. Her er lidt inspiration til hvad du kan finde på rabatlisten hos Boozt, men altså, de har alt muligt, pyjamas, sko, overtøj, undertøj, festtøj, der er virkelig penge at spare, så benyt muligheden i dag, hvor rabatterne gælder.

 

skaermbillede-2017-03-28-kl-22-30-55

Støvler fra Angulus med guldglimmer (armmen hvor sødt er det?) her / Prikket kjole fra Hust & Claire her / Jakke fra Wheat her (den har Emma på på billedet øverst) / Tylskørt fra Wheat her / Sølvgrå cardigan fra Wheat her / Guldstøvler fra Angulus her

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spar 20% på Emma's thermo-sæt fra Wheat, men kun i dag!