Her er de 3 mest irriterende typer på facebook

Mærkelige ting børn spiser

IMG_0783

Børn er simpelthen så sjove. Her til aften havde Emma fået nattøj på, hvorefter hun går ud i entreen og henter sin skihue med stor kvast på toppen, tager den på selv, sætter sig ind i sin seng og begynder at læse en bog. Med skihue med kvast. Hej hej med dig. I dag skal vi snakke lidt om mærkelige ting børn spiser.

 

Mød Emma. Emma er knap to år gammel. Her er en liste over mærkelige ting hun spiser:

Sand (ikke bare et nip, men håndfulde, helst vådt sand)

Bark

Oliven (hun kan tømme et helt glat uden at rynke på næsen)

Sne

Is (altså det der hænger ned i istapper)

Skuresvampe (de er blevet forbudte i mit hjem netop af den årsag, da der er noget sundhedsskadeligt møg i de svampe, som kan skabe afhængighed)

Min hovedpude (der er lavet af skum)

og det var vist det jeg kunne komme i tanke om lige nu. Men altså, hvad spiser dit barn derhjemme? Emma kan umuligt være den eneste der nyder et stykke skumhovedude med lidt oliven til, og lidt vådt sand?

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

4 kommentarer

 • Betina

  Min datter delte engang en halv liter hundekiks med hunden, imens moren småblundede. Hun spiser i øvrigt alt. Rå knoldselleri og stærke oste. Kartoffelmel har hun også smagt på (det var så ikke lige et hit, åbenbart..). Det lå på gulvtæppet for at suge vand fra et (rengjort) hvalpe tisse uheld. Nå jo og spise har hun da vist også engang slikket på en regnorm. Hippie barn 😂.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med oliven er jeg helt med på🙋🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hun er 1 år og spiser alt🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Negle (også på tæer på tæerne) og bussemænd 😱😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 3 mest irriterende typer på facebook