DGI's gave til drengene: For hver frisk fodbold-fyr er der 7 smækre gymnastikpiger

Succesfuld kvindelig forretningskvindes mand og kammerat lander mio. til økolandbrug

skaermbillede-2017-03-27-kl-10-24-25

En ulykke kommer sjældent alene, og bedst som jeg havde postet dette indlæg om DGI byens forsøg på at agere alfonser for friske fodbolddrenge, så poppede denne op på Børsens facebook-side. Det er næsten komisk.

“Price-kone” og “veninde”. Det er simpelthen det bedste journalisten Mette Winkler kunne komme op med om to dygtige erhvervskvinder?

skaermbillede-2017-03-27-kl-10-49-49

Så kan det undre mig lidt at vi ikke skal høre hvem Henrik Nygaard er gift med derhjemme, eller om han er kammerat til nogen særligt, og hvorfor vi kun skal nøjes med at høre at han har succes bag sig, og ikke noget om hans relationer eller hvem han er gift med.

Det glæder jeg mig til at fortælle Emma: “Lille skat, når du bliver stor, så er det vigtigt du gifter dig med en mægtig og succesfuld mand, eller at du i det mindste bliver veninde med en der er gift med en mægtig og succesfuld mand, sådan så, hvis du selv vinder i lotto og dermed er så heldig at være kommet til at få succes, så kan du krediteres for det på en fed og anerkendende måde i de respekterede aviser, blade og magasiner”

Tror du stadig ikke ligestilling har noget med dig at gøre?

Sarah Sheikh (veninden, der åbenbart ikke har en mand der er succesfuld nok til at være værd at nævne i den sammenhæng), kan du læse lidt om her. Hun kunne også være kaldt “serieiværksætter”. Men nej, “veninden”, var det mest dækkende. Hun virker temmelig kickass, hvis du spørger mig.

“Price-kone” (ikke engang “Prices kone” men bare “Price-kone) er medejer af kæden Chicks by Chicks, som af Aok blev hyldet til at være en af de største restaurant åbninger i 2016. Også rimelig kickass.

Det er alle mulige steder der der “ikke-ligestilling”. Du vil aldrig læse en artikel om en mand, som er reduceret til “nogens ven” eller “nogens mand”.

Jeg tør næsten ikke gå på facebook igen. Tror jeg skal have skyklapper på resten af dagen så jeg kan få produceret noget. Men altså, Børsen har da lyttet til kritikken og har nu ændret overskriften. Bravo:

 

skaermbillede-2017-03-27-kl-10-47-08

 

 

   

8 kommentarer

 • Jytte

  Pyh. Det værste er faktisk, at det er så almindeligt at skrive på den måde, så jeg tror faktisk, at jeg kunne have scrollet forbi overskriften uden at tænke nærmere over det, hvis du ikke havde skevet om det. 😫 Godt du lige vækkede mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advokat-kone

  Hold nu kæft hvor er det fedt jeg ikke længere behøver at anstrenge mig for meget ude i samfundet. Jeg som troede (NAIVT) at MIN egen virksomhed, som jeg både har oprettet og driver, havde værdi og i det mindste gav mig retten til at kalde mig iværksætter. Eller selvstændig. Nææææ nej. Jeg er sgu da advokat-kone! Hvad TÆNKER jeg på *opgivende emoji*.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Advokat-kone,

   ja, det er godt lige at blive opdateret, hilsen tidligere tømrer-kone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lund

  Mit blodtryk steg lige 500 %

  Hilsen min mands kone!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må jo så være ingens, for jeg har ikke nogen mand… gad vide om jeg så tæller under seneste mand indtil der kommer en ny?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Lund

   Nej, så må du jo tydeligvis være din fars datter! Synd at vi bare blev født med tissekoner og ingen hjerner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja, det er rigtigt. Min fars datter. Så er jeg bygnings-ingeniør datter Frejamay November.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DGI's gave til drengene: For hver frisk fodbold-fyr er der 7 smækre gymnastikpiger