50 nuancer af morhood

Når barnet afslører sine forældre ovre i vuggeren!

dsc09078

Emma slog armene ud og råbte “MUUUARHHHH” da jeg hentede hende i vuggeren i dag. Så gav hun mig verdens største kram og stak af igen. En af medhjælperne kom hen til mig og kunne næsten ikke holde masken. Jeg tager mig altid god tid til at hente Emma, så vi havde god tid til at snakke. Og så fortalte hun hvad der var sket.

Da ungerne havde siddet rundt om bordet og havde spist i dag, havde Emma pludselig set meget eftertænksom ud. Da der var ro om bordet, kiggede Emma på pædagogmedhjælperen og sagde “Mor PRUTTER!” efterfulgt af “far PRUTTER!”. Personalet havde kigget på hinanden og havde grinet og spurgt “prutter mor og far?” og Emma svarede med et stolt nik og at “ja!”. Så jo. Det måtte jeg jo stå ved at mor og far gør. Prutter.

Det er simpelthen så sjovt at Emma har sin egen hverdag. Hun er begyndt at klaske sig selv på hovedet og sige “av min knold”. En sætning jeg ALDRIG har sagt. Den har hun altså ovre fra vuggestuen. Hun kommer hjem og siger de sjoveste ting, og et er meget godt lige at vide at hun afslører ALT ovre i vuggeren. Selv prutter.

Hvad med dine unger, hvad får de spredt af gode historier om dig?

PSSSSsst… hvis du vil se hvordan Emma opsummerer dagen i dag, så kan du se denne video.

   

8 kommentarer

 • Camilla

  Haha, præcist det samme her med min søn på 21 mdr., der også lige er begyndt at sige “mor prutter” når han er hos sin far og “far prutter” når han er her. Great:) Kunne også nikke helt genkendende til din fortælling om skraldespande forleden, der må være nogle ting, der er aldersstyret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min lillesøster, som er efternøler, sagde engang: Min far har en dooor tissemand! Men man må ik røre ved den. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det var ikke mit stolteste øjeblik, da dagplejeren fortalte, at sønnen havde holdt en legoklods i strakt arm og sagt: “så er der øl til alle”…. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Tja, synes der er morsomt. Men forstår dog godt. Kom ind i en bybus da mir barn var lige omkring 2 år og kommenteret på den øl dåsen stå ved vinduet hvor vi satte os:
   “Det øl. Far drikke øl. Den tom. Det træls!”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Min datter på lige knap 2år, siger ofte når jeg henter henter hende: “Hjem til far, ha is”. Altså som i næsten hver dag 😂😂 jo jooooo far havde da en tendens til at bestille hende med en is når mor’s bryster var på arbejde 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mon ikke de synger om giraffen i hjulene på bussen, det medførte i al fald at yngstearvingen her kom hjem med lige netop den sætning og bevægelse 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 nuancer af morhood