SHHHHH! 6 nemme måder at fjerne små irriterende forstyrrelser i din hverdag

Og vinderen af “Slut fred med dit viljestærke barn, og dig selv” er:

SLut fred med dit viljestærke barn, og dig selv af smilla lynggard

Emma og jeg kommer netop fra bogreception og fejring af Smilla Lyngaards nye bog: “Slut fred med dit viljestærke barn, og dig selv”. En fantastisk eftermiddag, og en fejring af en bog der er så vigtig. Jeg ville ønske alle forældre og fagfolk ville vælge at læse den, for som jeg sagde til Smilla i dag, så er det også en grundbog i kommunikation og respektfuld grænsesætning (for voksne).

Læs min anmeldelse af bogen lige her.

I forbindelse med bogudgivelsen har jeg haft en konkurrence kørende, hvor du kan vinde et eksemplar af bogen. Nu er tiden inde til at trække en vinder. En UMULIG opgave, for jeg ville jo helst gerne forære den væk til ALLE. Men jeg kan kun sige følgende:

Selvom du ikke har vundet, så skal du gå ind og finde din pung, og så skal du beslutte dig for at du godt gider investere de her 279,- på dit barn, dig selv og din familie. Hvis der er en bog du skal læse om børn, så er det altså den her. Som forældre til et viljestærkt barn har man ikke ret meget tid i det hele taget, men den her er så vigtig og så værdifuld og den skaber resultater med det samme, trust me on this, at den får du meget hurtigt læst. Der er ingen tunge teorier, der er kun værdifuld viden og praktik. Bum. Du kan købe bogen her.

Men altså, der er en læser der har vundet bogen, og vi sender den afsted så snart jeg har modtaget din adresse. Vinderen er:

Carportognoia (jeg har sendt dig en email også)

Stort tillykke, og jeg håber du har lyst til at vende tilbage og fortælle hvad du fik ud af bogen

Og skulle du få lyst til at følge Smilla og hendes arbejde med viljestærke børn og familier, så kan du med fordel følge med her:

Du kan tilmelde dig hendes nyhedsbrev her. Især hvis du kender til en hverdag med viljestærke børn, eller hvis du professionelt beskæftiger dig med viljestærke børn.

 

Du kan også følge med på facebook her. Og selvfølgelig på Smillas hjemmeside www.smillalynggaard.dk

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

  • ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Nej hvor jeg har jeg glædet mig til at læse den bog! Hvis jeg altså får tid … med et viljestærkt barn på 1 år er det ikke voksenbøger man læser flest af 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHHHHH! 6 nemme måder at fjerne små irriterende forstyrrelser i din hverdag