Her kan du følge med hvis du ikke allerede gør det – serviceinfo til dig og lidt nyheder på bloggen

lev-af-din-blog-frejamay-november

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

Jeg har opdateret bloggen! Jeg er i gang med at samle trafikvejene fra mine sociale medier og frem og tilbage mellem blog og facebook osv. Og i den forbindelse har jeg lavet en signatur, som fremover kommer til at blive postet i bunden af hvert indlæg. På denne måde kan du altid nemt klikke dig videre til en af mine sociale medier, hvis der f.eks foregår en debat (det gør der tit) eller andre ting du gerne vil kigge med i eller deltage i.

Derudover har jeg også tilføjet nogle af de webshops jeg selv handler mest hos. Når du alligevel besøger bloggen, og når du alligevel skal ind og shoppe i en af de 3 udvalgte shops, så kan du overveje om du vil bruge en af mine links. Hvis du klikker på linket i min signatur (nederst i blogindlægget her) til f.eks Asos.com, og handler nogle lækre kjoler til dig selv derinde, så får jeg en lille kommission fordi du valgte at bruge linket fra min blog til Asos. På den måde bidrager du til mit arbejde, det koster dig ikke andet end et klik, OG du får lækkert nyt tøj i den garderobe samtidig. Er det ikke smart?

Det er en af måderne hvorpå blogbusiness fungerer. Jeg synes det er en superfed måde at tjene penge på, og jeg klikker selv hos mine kollegaer når de laver noget fedt, på den måde hjælper vi alle med at støtte op om hinanden mens vi alligevel shopper på nettet.

Hvad synes du om min nye signatur?

 

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

Har du lyst til at catche mere up?

Følg mig på facebook profil her (åben for alle), på bloggens facebook side her, eller på Instagram her

Follow my blog with Bloglovin

** Jeg glæder mig til at se dig! **

 

 

skaermbillede-2017-02-21-kl-22-53-40

skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-08

skaermbillede-2017-02-21-kl-22-46-05

frejamay november shopping

æretbøffer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping med Cellbes: Lækkert træningstøj til budgetvenlige priser (inkl sjove fraklip og bag kameraet med Emma)