Kære far, hvordan har du det med at være nøgen med din datter?

Hvor er Emmas fine legekøkken fra? Det er herfra

img_7985

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

I en anden forbindelse postede jeg dette billede på facebook forleden. Du kan læse inde på Facebook hvoror – eller bare nyde billedet af krudtuglen. Men der er flere der har spurgt hvor køkkenet er fra, og det vil jeg da gerne fortælle (altid spørge, jeg ejer ikke noget der er en hemmelighed, det er bare ikke altid jeg husker at sige det højt, hvor tingene er fra).

Køkkenet er fra Kids Concept og kan fås lige her. Her kan du se et endnu bedre billede at det:

 

kids-concept-kokken-hvid-gra

Det er faktisk en gave fra vores venner, som havde fået et i overskud, så det bor nu oppe hos Momse og morfar, fordi jeg simplthen ikke har plads til mere hjemme i lejligheden. Emma har både Tipi, to cykler, et kæmpe dukkehus, en hoppemadras, en dukkevogn, 3 store kasser Duplo og en masse andet der bor i stuen. Og så stor er vores rockerborg altså heller ikke.

Men altså, køkkenet er superfint, og flot, et man godt gider have stående fremme hvis man går bare en lille bitte smule op i æstetik derhjemme. Og pigerne (Emma og kusine Emilie) de elsker at lege med. Emma elsker naturligvis at kravle op i den… ja…

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøffer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære far, hvordan har du det med at være nøgen med din datter?