Hvor er Emmas fine legekøkken fra? Det er herfra

Emma har fået drømmesengen (advarsel, den er virkelig fed)

dsc09334

Nettet er et farligt sted. Især hvis man er lidt en unikumsjunkie når det kommer til indretning. Så nu er internettet skyld i at Emma har fået ny seng, til gengæld har hun fået den fedeste seng, som også er en klatreborg, hendes eget lille værelse, en hyggekrop og et læsehjørne. Og jeg har lige testet i dag: mor kan sørme også ligge i den.

dsc09353

Emma og jeg sover stadig sammen, så det er ikke fordi hun som sådan komme til at sove i den. Men altså, jeg havde stadig en tremmeseng som mest blev brugt som deponeringsrum til vasketøj der skulle lægges sammen. Så jeg har længe tænkt på at give tremmesengen videre og finde på noget andet. Og så bor vi i en 2-værelses lejlighed, og her har jeg tænkt mig at bo nogle år endnu. Så Emma kommer ikke til at få sit eget værelse lige med det samme, derfor har jeg gjort meget ud af at gøre alle rum til Emmas rum også, især stuen, som mest er en legeplads. Men nu er turen kommet til soveværelset, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet, der er så hyggeligt, og vigtigst af alt: Emma elsker sin nye seng/klatreborg.

dsc09366

Så hvor kan man finde herligheden henne? Jeg fandt den ved en tilfældig søgning (efter noget helt andet) på appen Tradono (gratis app, hent den her), hvor en kreativ gut der hedder Paw, han sidder og laver dem på hobby-plan. Du finder ham her og sengen her.

dsc09385

Sådan her ser vores soveværelse ud pt. Jeg nyder at det er enkelt og roligt, og at belysningen er hyggelig og rar. Jeg elsker at være i soveværelset, og nu gør Emma endnu mere, fordi hun har fået sin mega lækre fine seng.

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøffer

3 kommentarer

 • Lærke

  Hej, jeg har bestilt en seng fra samme mand, og brugte i høj grad dit indlæg som en validering af hans arbejde. Det vil jeg gerne fraråde andre at gøre. Det har været en handel præget af manglende svar fra sælger, brud på aftaler og en seng der er så skæv at lamellerne ikke passer i, og derved er ubrugelig.
  Blot til orientering hvis andre skulle vove sig ud i en handel med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lærke, det er jeg rigtig ked af at høre, det var slet slet ikke den oplevelse jeg havde med ham, tværtimod. Jeg lader din kommentar stå, da jeg selvfølgelig ikke vil anbefale en der ikke leverer. Tak for din feedback <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Frejamay, Vil lige sige tusinde tak for handlen. Er så glad for at Emma kan bruge sengen 🙂 🙂 Den er så fint pyntet.

  Derudover mange tak fordi du linker til min Tradonoprofil.

  Hav en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er Emmas fine legekøkken fra? Det er herfra