Dage der koster alle kræfter

Budgetvenlig og lækker shopping til hele familien med Cellbes

dsc08701

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-32

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Cellbes.dk.

Hvis du leder efter et godt sted at shoppe budgetvenligt tøj til hele familien på nettet, så er Cellbes.dk et godt sted at gå hen. Udover shopping til familien, finder du også en masse varer til alle rum i hjemmet, og pynt og bolig-lir som er sæson og højtids-præget. Er du træningstype, finder du også træningstøj til budgetvenlige priser og i fin kvalitet. Med andre ord: Cellbes har det hele!

dsc09027

dsc09081

Jeg har været inde på Cellbes og shoppe til Emma og til hjemmet, og Emma har fået denne fine kjole, som høster mange kommentarer når hun vimser rundt i den når vi er ude. “Øar-kjolar” hedder den, fordi den har to søde ører der stikker op. Hun er så fin i den. På Cellbes finder du både tøj til sneboldskampe, til kusinens konfirmation, til hverdagslivet, til puttetid og til svømmehallen. Priserne er meget budgetvenlige og passer godt til småbørnsfamilielivet, især hvis man, som jeg, er alene om alle udgifterne.

Udover kjolen, faldt jeg også pladask for denne morgenkåbe med Trolls. Emma har haft en morgenkåbe, men den var blevet for lille og lidt forvasket, og denne her har trolde på, og hun elsker den. Nogen gange vil hun ikke i bad, hun vil bare have “trolde” på. Den er så fin, og i rigtig fin kvalitet. Dejlig blød og lækker.

dsc09012

Hvis du på nogen måde har fulgt med i hvad der trender når det kommer til service og bolig-trends, så skal dit bestik skiftes ud med guldbestik derhjemme. Jeg har længe gerne ville have fingre i guldbestik, men det har simpelthen været for dyrt, det jeg havde fundet. Cellbes er med på beatet, og her finder du en budgetvenlig løsning, som endda er superflot og som kan vaskes i opvaskemaskinen (hellyeah!).

Et lille Cellbes shoppe tip fra mig til dig: Hvis du gerne vil opdatere din ferie/sommergarderobe og spare virkelig mange penge, så vil jeg anbefale dig at tage et kig i deres outlet-afdeling lige her, der er masser af penge at spare og der er mange style at vælge i mellem, især hvis du elsker prints og mønstre.

Hvor shopper du når du shopper til hele familien?

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage der koster alle kræfter