Medvind i hjertet - lidt tanker fra ugen der (næsten) gik

Din guide til heldragter og flyverdragt til voksne

skaermbillede-2017-01-14-kl-10-57-39

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

 

Jeg ved jeg ikke er den eneste der er havnet på sjove hjemmesider i min søgen efter heldragter og flyverdragt til voksne. Så i stedet for at lade dig søge videre, så har jeg her samlet de bedste bud på lækre flyverdragter til voksne, samt den jeg endte med at investere i (og som jeg elsker). Der må tages forbehold for udsolgte varer, da webshopsene har sovet lidt i timen, og ikke rigtig har opdaget et flyverdragter til voksne er det nye sorte, og der derfor er stor efterspørgsel hos dem der har fanget trenden.

 

the-dalset-flyverdragt-til-voksne

Min flyverdragt (se øverste foto) er købt lige her hos The Dalset. Denne flyverdragt ligger nok i den lidt dyrere ende, men til gengæld er kvaliteten helt i top, den er super funktionel og så er den smart, lækker og passer til en kvindekrop, så man ikke skal rende rundt og ligne en quiltet sæk kartofler i moderigtig blå. Og se lige den lækre version de har lavet i dyreprint! Nåja, og så har den lommer til Iphone, nøgler og andre småting du lige skal have med ud. Jeg elsker ALT ved den!

 

skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-07 skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-00

Hos Barbaras Choice kan du også finde en lækker flyverdragt til voksne. Den er i den lidt mere budgetvenlige ende, og koster 499,-. Til gengæld er den lige nu kun tilbage i str xs, og de anbefaler at man vælger en størrelse størrer end den man plejer. Du finder den lige her. Og i sort lige her, hvor den er i både xs og xl lige nu.

 

skaermbillede-2017-12-26-kl-21-22-24

Hos Crystal Rainbow finder du disse skønne flyverdragter til voksne. Jeg får jo lyst til at købe dem allesammen, de ser så lækre ud! Så mangler vi bare sne. Du kan gå direkte til Crystal Rainbow shoppen lige her.

 

 

skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-50

Hvis dragten ikke skal være vind og vand-tæt, men du bare leder efter noget blødt og varmt, så kan jeg også varmt anbefale Karmemaju’s heldragt til voksne. Den finder du lige her. Jeg har haft min i to år, og jeg bor i den om vinteren, både ude og inde. Den er funky og lækker og så kan du peppe den op med sjove huer og halstørklæder.

 

Jeg er imponeret over hvor få der har fundet ud af efterspørgslen på flyverdragter og heldragter til voksne er steget ret voldsomt denne vinter (det begyndte allerede sidste vinter). Til gengæld er der flere små butikker på instagram der melder sig på banen. Her hos forvandlingskuglen har de også en lækker, funky flyverdragt til voksne. Du finder dem her, og deres fysiske butik her: Amagerbro st. Skånegade 7, 2300 Kbh S Tlf.: 36306666 Åbningstider: Mandag – fredag 10.00 – 17.30, Lørdag 10.00 – 15.00. Du kan se et billede af dragten her:

skaermbillede-2017-01-14-kl-11-32-01

 

Her er nogle andre steder du med fordel kan kigge:

Ebay.com eller Ebay.co.uk, hvor du kan finde retro-versioner. Søg på “snow suit” eller “snow onepice adult” eller “termo suit”.

skaermbillede-2017-01-14-kl-12-56-30

Tip fra kickass veninde Irina, se ovenstående foto og find dragten her.

 

S0m du kan se er det ikke et overvældende udbud, og de bud jeg kommer med her er efter at have søgt og søgt og søgt. Så lad og sammen udvide guiden, sidder du inde med et link eller en webshop du gerne vil have linket med, så skynd dig at smide mig en kommentar, så vi kan få fingre i de lækre flyverdragter til voksne, og vi kan komme ud og lave sne-engle med ungerne ude i Dyrehaven.

Tak <3

 

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42

 

18 kommentarer

 • Marie

  Overvejer at købe en bomber snowsuit fra crystal rainbow. Vil gerne forsøge at holde elcyklen ved lige vinteren over (på nær når det er for glat)😊 Nogle erfaringer med cykling og flyverdragt? Eller med den model jeg nævner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har i erfaringer med nogle heldragter som er 100 % vandtætte? det er nemlig et must for mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K.Jacqueline

  Hej Freja 🙂
  Den flyverdragt du ente med at købe. Hvordan er den i forhold til at holde sig varmen i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De blå fra Barbaras Choice er simpelthen bare SÅ fine, men de findes ikke længere. Og i det hele taget er blå åbenbart ikke sæsonens farve😩. Det er den militærgrønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Global Funk har også den skønneste flyverdragt… let, blød og lækker. Isolde hedder den… 😊👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Freja
  Super dejligt med en Heldragts guide til os kvinder. Jeg tænker ligeså at investere i en Basic fra The Dalset, men ifølge deres størrelses guide, vil jeg kunne svømme i en størrelse XS, men bruger normalt en str 34. Hvad er din erfaring med størrelsen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille,

   Jeg synes størrelsen er ret normal i det. Men skriv til dem, de er meget bedre til at guide i størrelserne end jeg er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super Freja med en Heldragts guide.
  Tænker at købe mig en Basic fra The Dalset, men ifølge deres måleskema vil jeg kunne svømme i en str XS.
  Jeg kontakter dem idag og vender retur med kommentar hvis jeg ender med at købe en.
  Er heldragt er for mig ganske uundværlig, så derfor hurra for denne væg hvor erfaringer kan deles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  https://www.crystalrainbow.dk/

  Crystal Rainbow har nogle virkelige lækre kvalitets flyverdragter, som er vandtætte, åndbare og er isoleret med 3M Thinsulate. Deres pasform er også perfekt og kan justeres i
  taljen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Jeg er meget glad for min Ocean termokedeldragt. Jeg har en i XS og den sitter perfekt. Den koster rundt 600 på diverse hjemmesider. Nok ikke så stilig som en del av dem du har foreslått, men meget praktisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg elsker min flyverdragt fra Tolsing. Også i den dyre ende, men pengene værd http://www.thetolsingcollection.com/product/flyverdragt-2264221

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skrev til barbaras choice omkring den flyverdragt jeg ønskede, og de skrev til mig de ville vende tilbage til mig hvis min størrelse kom retur – hvilket den gjorde 4 dage senere! Tip hermed givet videre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medvind i hjertet - lidt tanker fra ugen der (næsten) gik