Hvor længe må man have det dårligt før man skal huske at tænke positivt?

Medvind i hjertet – lidt tanker fra ugen der (næsten) gik

skaermbillede-2014-05-05-kl-18-04-03

2017 er så dejligt. Jeg er så glad og der er så mange ting der lykkes. Om det er navneskiftet og det karmiske slip der gør det, eller hvad det er, det ved jeg ikke, men der sker så mange gode ting lige nu og det er så dejligt. Og så kan man sige, det gode ved at have været igennem et bæ-år, er at man virkelig kan værdsætte når tingene bare kører. Jeg har, især i dag og i går, haft den der “jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag åhhhh jeg er så glad i dag” i hovedet. Lidt irriterende, men også virkelig dejligt.

Gode mennesker vil holde møder med mig, gode mennesker ringer. I dag satte jeg nogle ting til salg på den blå avis, fordi jeg har et evighedsprojekt med at rydde ud, og i løbet af 4 timer var hele molevitten solgt. Og nu er der nogle store ting der ikke fylder i mit hjem længere. I morgen er det kælderens tur, der skal ryddes ud og gives væk og smides ud. Emma vil helt sikkert gerne hjælpe, hun er mester i at rive ting ned fra hylder og ud fra kasser.

I dag var der samvær med Emmas far. Det går rigtig godt med ham, og om en uges tid skal vi alle tre i svømmeren sammen. Og jeg glæder mig. Selvom Emma var lidt træt i dag (hun blev vaccineret i går – MFR), så gik det rigtig fint alligevel. Det er så dejligt at vi alle tre kan være sammen, for det giver bare Emma så meget ro. Jeg er så glad og taknemmelig over det der er sket, og at 2016 endte så godt som det gjorde. Nu bygger vi videre derfra.

Har du lagt mærke til der er lidt forandringer på bloggen? Dem kommer der flere af. Langsomnt, men sikkert, er jeg ved at arbejde mig igennem en meget meget lang to-do-liste web-wise. Bloggen først, så hjemmeside1, så hjemmeside2, så hjemmeside3. Og om en måneds tid er jeg færdig med det hele og skyder første projekt i luften. Men mere om det senere.

Har du haft en god dag? Hvordan har dit 2017 været indtil videre? Hvilken sang har du haft på hjernen i dag?

 

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor længe må man have det dårligt før man skal huske at tænke positivt?