Ullas sexliv som single mor - en fortælling om et alternativ til at være kærester

Min hemmelighed bag den ultimative nytårsaften

skaermbillede-2016-12-30-kl-22-48-19
Jeg ELSKER nytårsaften. Har jeg opdaget. Jeg har hadet nytår i rigtig mange år, men nu elsker jeg det, og det er fordi jeg har gjort noget, for mig, meget vigtigt når det kommer til nytårsaften. Det kræver lidt mod og tillid, men så bliver det også bare rigtig godt. Eller det ved jeg jo ikke. Det blev rigtig godt for mig, og nytår er gået fra at være nederen til at være virkelig dejligt. Det hele startede med en meget stor taxa-regning…

Egentlig skulle jeg på date, men jeg kunne simpelthen ikke nå det. Så jeg spurgte ham daten om han havde lyst til at komme og i min venindes lejlighed og hjælpe med at krølle mit hår. Det ville han gerne. Så han bankede på og kom ind og fik serveret champagne og et krøllejern og nogle instrukser. Og det blev pissesjovt. Jeg skulle med min veninde til noget halløj-fest med dresscode og bonede gulve, men jeg var også inviteret til fest i Greve med min gamle flamme og til to andre fester. Da daten sluttede (og vi aftalte at mødes senere hvis vi havnede i samme områder), smuttede min veninde og jeg til nytår på de bonede gulve. Men af en eller anden årsag (som jeg simpelthen ikke kan huske) nåede vi aldrig indenfor til festen. Min veninde tog med en taxa videre til noget helt andet og jeg tog en taxa fra et sted i Nordsjælland og ned til Greve. Resten af aftenen husker jeg ikke så meget af, men jeg ved at jeg havde kørt i taxa for flere tusinde kroner (fik jeg at vide af min dankort-udskrift), og at jeg endte med at have det sjovest på en bodega på Vesterbro cirka 200 meter fra min venindes lejlighed hvor håret blev krøllet i starten af aftenen.

Det var ikke en sjov nytårsaften. Jeg flakkede rundt og var helt i tvivl om hvor jeg egentlig skulle være henne. Jeg valgte ikke noget sted, så derfor fejrede jeg det meste af nytåret alene med Nova FM og en taxamand der heller ikke gad være der i en Mercedes et sted ude på motorvejen. Nøj hvor er det et billede på mange nytårsaftener i mit liv.

skaermbillede-2016-12-30-kl-22-47-55

i 2012 rejste jeg til New York alene og holdt både jul og nytår alene derovre. Det var så dejligt. Nytårsaften blev holdt på Times Square, det ENESTE rigtige sted at holde nytår i verden, hvis man endelig skal gøre nytår op i rigtigt og forkert. Troede jeg. Men efter at have sat det kryds på min bucketliste, så besluttede jeg mig for… og her kommer tricket… aldrig at have forventninger til nytår mere. Vi havde haft en virkelig sjov aften, men vi havde stået i kø i 11 timer, og vinden blæste sådan at vi ikke kunne høre et pip af Psy der optrådte live med Gangnam Style. Heller ikke hende der Swift eller Ryan Seaquest hørte vi meget til. Men vi faldt i snak med nogle seje typer fra Holland og Australien som også skulle tisse helt vildt.

No more.

Siden da kan jeg huske hver eneste nytårs aften. Det ene år holdt jeg VIP fest med min ven Bastian. Kun ham og jeg. Og vi endte med at crashe et hotel i nærheden af hvor jeg boede og danse hele natten. Det var simpelthen så sjovt. Men forventningen var at vi skulle sidde og pimpe sammen og se 90 års fødselsdag et par gange og snakke lidt om livet.

Sidste år var et farvel vil min gamle lejlighed og et nyt liv i Lyngby, og det blev holdt hjemme med godt selskab, god vin og hygge. Året inden blev jeg inviteret til fest på Amager med virkelig dejlige mennesker og selvom jeg var gravid og ikke drak alkohol, så havde jeg en virkelig dejlig fest. Men begge gange, ingen forventninger.

skaermbillede-2016-12-30-kl-22-49-29

Mine nytårsaftener blev først gode da jeg holdt op med at kyle dem op på piedestaler. Det skulle være så godt og årets FEDESTE og BEDSTE og, som Helle Joof skriver STE-STE. Men nej, det blev det bare aldrig. Og regningen var alligevel stor.

Så nu nyder jeg mine stille og rolige nytårsaftener uden forventninger, og så glæder jeg mig længe over at det blev en dejlig aften, at jeg hyggede mig og at jeg ownede der hvor jeg var og det jeg havde valgt at lave.

skaermbillede-2016-12-30-kl-22-48-10

I morgen skal jeg være hjemme hos mine forældre, sammen med min bror og hans kæreste og Emma. Min brors kæreste har allerede i dag været i gang med at forberede mad, og jeg glæder mig helt vildt til bare at være sammen med dem. Ligesom vi har været henover julen. Den eneste forskel er at vi får lækkert mad, at vi har pænere tøj på end nattøj og at der kommer lidt farver på himlen. Men jeg glæder mig til at det er velkendt og dejligt selskab og at Emma kan være med og at aftenen også er for hende.

Bum filihankat.

Hvad skal du lave i morgen?

KH

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

 

4 kommentarer

 • Camilla

  Jeg skal være sammen med mine 2 bedste veninder, deres mænd og deres børn( mig uden mand Og barn. Vi har næsten holdt nytår så længe jeg kan huske ( +- 1 i ny og næ) jeg glæder mig som juleaften. At sludre hele natten og lege med børn + god rødvin :-). Tror ik at det at det blir meget bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  VI skal være sammen med et vennepar, vi holder rigtig meget af. De har børn på vores datters alder. Det bliver helt low-key sammenskudsgilde agtigt med et par flasker god vin, lækker mad og festhattedimseri til ungerne. Min veninde skal arbejde både i morgen og d. 1/1, så måske hun går tidligt i seng. Jeg selv bliver nemt overstimuleret og træt, men fordi vi er dér, ved jeg det er helt ok og at jeg gerne må låne en sofa eller en seng, hvis jeg løber tør for energi før de andre. Jeg er ikke fan af nytår. Jeg bliver altid så melankolsk, men nytår på den her måde? Det bliver ikke bedre. Mændene klarer børn og krudt. Jeg HADER fyrværkeri, men jeg vil aldrig drømme om at tage den glæde fra min 9 årige datter, så hun og faren har købt lidt af hvert (og sikkerhedsbriller) i eftermiddag. Vi er klar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Dette nytår bliver så roligt, som det nu kan blive med 4 voksne og 4 unger ml 5 mdr-5 år. Forventningerne er helt i bund, for det har jeg også lært gør disse aftner noget sjovere.
  Jeg er så færdig med opstillede nytårsaftner, som alligevel efterlader én tom og tømmermandsramt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  jeg har valgt at sidde alene hjemme med mine 3 dejlige unger i morgen. Jeg laver 3 retters middag til os og vi skal have hatte på og andet nytårs sjov og så skal vi lege stjerne kastere og knaldperler og så må vi se hvor længe sønnen holder på 5,6 år..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ullas sexliv som single mor - en fortælling om et alternativ til at være kærester