Jeg er så færdig med 2016, her er de 10 ting jeg putter ind i 2017

Emma kan ikke gå. Har du også sådan et barn?

img_6659

Emma er 18 måneder gammel. Eller halvandet år (hvis du er en af de typer mennesker der slet ikke kan tåle at man stadig regner i måneder). Emma kan rigtig mange ting, og jeg er rigtig stolt af hende. Men Emma kan ikke gå. Det er simpelthen et mysterie, for når jeg ser på andre børn på hendes alder, så kan de sagtens gå. De går og går. Men Emma kan ikke. Lige så snart Emmas fødder rammer jorden om morgenen, så sætter hun i løb, og så løber hun resten af dagen indtil hun bliver puttet i seng igen. Når hun sidder og leger, og jeg kalder fordi hun skal spise, så løber hun. Når vi er ude og gå tur, så løber hun. Når jeg siger “nu skal du have nattøj på skat” så løber hun (så langt væk fra mig som overhovedet muligt). Jeg ved simpelthen ikke hvordan andre forældre gør, men jeg kan ikke få Emma til at gå. Det går (åbenbart) simpelthen alt for langsomt.

Kan dit barn gå? Hvordan gør du?

KH

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

   

9 kommentarer

 • I am not positive where you are getting your information, buut
  good topic. I needs to spend some time finding out more or figuring out more.
  Thankk yyou for grest info I used to be searching for this information ffor my mission.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fik ny telefon for et år siden og mistede mit bogmærke til din blog. I nat drømte jeg om dig og er så glad for at være tilbage og for mit fine nye bogmærke – smukt navn, tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min søn kan heller ikke gå – han er også en løbe tosse. Og samtidig er han barne/klapvogns fornægter. Så min romantiske forestilling om lange gåture i skoven, eller blevet til korte hurtig løber ture istedet – men det har nu også sin charme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Forudser at min Clara bliver lige så hurtig på fødderne – hun lærte at gå i ugen op til jul, hun er ikke engang 10 mdr endnu, det bliver hun på søndag! 🐒❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille dreng har nærmest også kun løbet 😉 Det har kostet en masse blå mærker og buler, men som snart 3-årig er løb stadig hans foretrukne måde at komme frem på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hun er helt perfekt og fuldstændig lig min søn på 3 og hans lillesøster på 16 måneder, som begyndte at GÅ for 14 dage siden og nu kun løber 🙈 Skønne unger. To gear, løb eller søvn 💙❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan har både min på 6, snart 7 og den lille på halvandet det også. Al gang foregår i løb! Hvis du finder den magiske formel til at få Emma til at gå, må du meget gerne dele den med os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHA, det skal jeg nok. Indtil videre er det stadig et mysterie. Enten er det stå stille eller også er det spurt i højeste gear. Der er intet i mellem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så færdig med 2016, her er de 10 ting jeg putter ind i 2017