Hvorfor blogger du, Frejamay?

Titlen for årets mor? HAHAHA not in a million years – se selv!

img_6399

Selvom jeg knuselsker mine madplaner, og mit madplansprojekt virker 99% af tiden, så er der dage, travle dage, som i dag, hvor jeg simpelthen er nødt til at ringe til byens burgerhus, og bede dem levere en god omgang fritter og burger. Jeg vinder så meget ikke titlen som årets spelt-mor, for jeg har fodret mit barn med pomfritter og ketchup til aftensmad. Nu får hun sikkert sars og ebola og skider kanelsnegle med alt for højt glykæmisk index.

Man kan bare ikke vinde hver gang!

img_6409

Vores ketchup fest toppede da Emma satte albuen ned i ketchup-bøtten. Og nå ja, vi så også Teletubbies imens vi spiste. NUL mindfullness-rosin-øvelses-spisning på programmet i dag. Mad uden indhold og 4 rum-bamser der løber rundt i røven af hinanden for at snuse til violer. Så ved man bare det er torsdag aften.

img_6414

Så ja, det ville jeg bare sige. Så hvis du sad og tænkte at du ville indstille mig til en eller anden pris, så glem det. Jeg kommer aldrig til at vinde “årets mor” prisen. Jeg er alt for ketchop og pomfritter til at myndighederne nogesinde ville godkende mig som nogens forbillede.

Jeg har simpelthen haft sådan en sjov dag. Jeg har stukket begge fingre op i næsen sammen med 12 andre. Så bliver det ikke bedre.

Kram

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

3 kommentarer

 • Rikke

  Hvaaaaaadd, Fritter er da grøntsager, det har jeg selv hørt på tv 😉
  Og fisk er da sundt, masser af Omega dit og dat. Det kunne ikke gøres bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pjat, hvis man havde spurgt mit 6 årige jeg, vandt mine forældre netop den ene gang om året de bagte pizza 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh. Det er netop i dag, du bør få prisen. Tillykke med den 👍🏻😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogger du, Frejamay?