Test dig selv: Kan du se på mig at jeg er ramt af stress?

Til Danmarks bedste læsere (mine, dig!), ved du hvad der er særligt fantastisk ved dig? Nu skal du høre!

IMG_0489

Der er simpelthen noget jeg er nødt til at komme ud med. nu har jeg tænkt over det i et par dage, og for et minut siden fik jeg endnu et skønt læserbrev, og her skete præcis det samme. Derfor er jeg nu nødt til at adressere det, for jeg skal nok fortælle hvis jeg er utilfreds med noget, men jeg skal dælme også fortælle hvis du gør noget som gør mig helt vildt glad i låget:

Du respekterer mit nye Navn. Alle har skrevet “Hej Frejamay”, både i mails, i kommenater, i facebook-beskeder. Flere har skrevet i samme omgang hvor fantastisk de synes mit navn er, få har været ærlige og fortalt at de synes det er mærkeligt, men ved du hvad? De respekterer det alligevel. Det føles simpelthen så kærligt og så dejligt og så mega awesome, og jeg bliver helt varm om hjertet hver gang.

Jeg har de bedste læsere i verden! Du er der for mig, du er klog og indsigtsfuld og du støtter mig i min rejse. Også når jeg gør ting du ikke helt forstår. Så møder du mig med respekt og anerkendelse alligevel. Tusind tak, det betyder meget mere end du tror. Tak for dine kommentarer, hver gang, tak for din respekt og tak fordi stadig er med. Det var bare det jeg lige ville sige.

Tak,

kærlig hilsen

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

4 kommentarer

 • W

  Du er en stjerne- uanset navn, numerologi, stjernetegn, spirituel overbevisning eller ej- du er en stjerne fordi du er så f….. autentisk! Og det er så fedt, og dejligt at følge dig. Vores historie er uhyggelig ens, og alligevel så forskellig. Så just keep going. Jeg hepper på dig som menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nå, men ved du hvad, Frejamay? Tak til dig selv. For du er nok den eneste jeg har ‘mødt’, som har kunne reducere min skepsis overfor numerologi. Måske kun med 15%, men alligevel. Det er da også noget. Du gør det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja dit navn er meget skøn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Dit nye navn er skønt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test dig selv: Kan du se på mig at jeg er ramt af stress?