Der er stadig håb for menneskeheden

Hvad skal jeg have på til julefrokosten?

Hvad skal jeg have på til julefrokosten?

Annoncelinks: // Kjole med palietter her //Grå kjole med perler her // Hvid og guld kjole (eller er den blå og sort?) her // Sort og blonde her // Gråblå metallic kjole her //

Hvis der er noget jeg ikke skal i år, så er det til julefrokost. Derfor har jeg god tid til at sidde og gennemgå nettet for lækre kjoler, sådan så du, hvis du er i tvivl om hvad du skal have på til julefrokosten, kan hente lidt inspiration her på bloggen, fordi selvfølgelig skal du afsted ud og svinge ballerne! You are so welcome 🙂

Hvis jeg skulle afsted til julefrokost, ville jeg gå efter metallic-looket i år. Jeg er helt vild med kjolerne ovenfor, og skulle jeg investere i en, så blev det klart kjolen yderst til højre. Manner jeg ville elske at danse i den kjole. Og så er det et must at have noget fjollet på når man skal til julefrokost. I min verden. Find et gevir i tigeren eller en sjov hat på en hårbøjle (også hvis du er mand… især hvis du er mand) eller et slips med lys i. Det er bare så meget sjovere hvis man selv bidrager med lidt “fun” til festen.

Hvor mange julefrokoster skal du afsted til i år? og hvad skal du have på til julefrokosten?

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

2 kommentarer

  • Camilla

    Forelskede mig straks i den grå med perler (2 fra venstre), og den linker til Asos, men kan ikke finde den derinde, øv bøv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • IH, jeg hader selv når det sker!Jeg har lige været inde og kigge, den må simpelthen være udsolgt, jeg kan heller ikke finde den mere (den er også virkelig fed!)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er stadig håb for menneskeheden