Hvis du er mor SKAL du kende hende her! Det er min nye gudinde!

En lille indrømmelse og en anbefaling hvis du lider af det samme

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 13.57.30

Mor-tid er lige pt. temmelig begrænset. Af flere forskellige årsager. Derfor er min tid, når jeg så har lidt mor-tid, virkelig vigtig. Og alligevel, selvom jeg ved hvor begrænset tiden er, så endte jeg i går på facebook og scrollede Se&Hør nyheder (ja, jeg læser Se og Hør, jeg er en sucker for sladder). Og Vupti, så var den aften gået. 3 timer spildt. Eller ikke spildt, for det der sladder er med til at koble mig fra (og jeg er ikke typen der slapper af når jeg sidder og stirrer ind i flammen på et stearinlys).

I dag er jeg kommet i tanke om at jeg faktisk har et middel mod den slags, og det er en app til min mac, der hedder “Selfcontrol. Den er her. Det er ikke et sponsoreret indlæg eller et affiliate link, det er bare et virkelig godt værktøj. Du indstiller hvilke websites den skal blokere og i hvor lang tid.

På min liste står:

Facebook

Se og hør

tv2

og et par blogs

Og vupti, så kan jeg koncentrere mig om at få skrevet eller hvad det nu er jeg skal.

Det lyder helt åndssvagt, men det virker altså her hos mig. Så indtil jeg får installeret en rygrad, så bruger jeg app’en.

 

Du kender det garanteret ikke selv, men hvis du kender en der har det som jeg, så send dem lige et hint om den app. Den virker. Og den er i øvrigt gratis.

#deterbareenfasedeterbareenfasedeterbareenfase

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

1 kommentar

  • Stine

    Til ikke Mac bruger så brugte jeg coldturkey programmer for to år siden da jeg skrev speciale. Overvejer nogle gange at hente det igen.

    Man kan i øvrigt også få en app til telefonen der blokkere brug af app i bestemte tidsrum. Det var kender jeg en del som bruger i tidsrummet 16-19 så de ikke lige kommer til at tjekke noget på fb mens de bruge være sammen med børnene.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du er mor SKAL du kende hende her! Det er min nye gudinde!