PÅ FALDEREBET: Rabatkupon på lækre børnebrands!

Et lille halløj fra en uge i helvede

I-am-a-hot-dancer-trapped-in-this-figure

Jeg er ikke blevet kidnappet til Kulhuse igen (endnu, det bliver jeg om en time). Til gengæld er jeg havnet i vaccine/feber-eftervirkninger af vaccine / ingen søvn / snotnæse oooooooog så kvitterer vi lige med en ny tand. Ikke mig. Emsen. Jeg har sammenlagt sovet ikke ret meget den sidste uge. Så da jeg i morges vågnede op og opdagede at vi har sovet 12 timer uden at vågne en eneste gang begge to, så vidste jeg bare at jeg var tilbage i himlen.

Så hver gang jeg i løbet af ugen har tænkt “ej det skal jeg skrive en blog om”, så er der kommet en dyb mørk stemme fra alle væggene, der har klukket MUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA som om det kommer til at ske!

Hvordan har din uge været?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

 

4 kommentarer

 • Louise

  Mand indlagt på sygehus med hjertebanken – ingen ved hvorfor. Dreng med først mellemørebetændelse og senere en ny hjørnetand. En mor gravid i 39. uge… Jeg er træt… Meget træt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Afslag på job: jeg er ikke “tung” nok – ved ikke helt om jeg skal tage det positivt eller negativt?! Fik i sidste uge beskeden, at jeg ikke er specialiseret bredt nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Afslag på job: er ikke “tung” nok – ved ikke helt, om jeg skal tage det positivt eller negativt…?! Fik i sidste uge at vide, at jeg ikke er specialiseret bredt nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Flytning, ikke-godkendt fraflytningssyn, ekstra maler udgifter.. Not so good!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ FALDEREBET: Rabatkupon på lækre børnebrands!