Nu skal vi stoppe med at sygeliggøre raske børn!

Jeg har sgu været til numerolog… og hedder ikke længere Anne Deppe

bare anne

Den havde du ikke set komme. For det havde jeg heller ikke. Jeg havde det faktisk sådan “over my dead body” agtigt. Men ca 70% af mit netværk har været til numerolog (også dem du ikke tror der har), og jeg har en veninde som blev ved med at nævne det der tal-halløj for mig. På et tidspunkt i november sidste år endte jeg med at booke en session. Jeg tror simpelthen ikke på det og de fleste af de numerologer jeg er stødt på virker lidt…mmm hvordan skal jeg sige det. Ultraspirituelle (se videoen, den er sjov). Men det var lige indtil jeg mødte Kristine Øjken (find hende her). Hun er skabs-jyde, kan læse døde sprog, hieroglyffer og den slags (efter mange år på uni) og har hovedet skruet virkelig godt på. Og så var jeg hooked.

Jeg har sgu været til numerolog. Sessionen startede med at jeg sagde “jeg tror ikke på det og jeg skal I HVERT FALD IKKE skifte navn, men jeg vil gerne se hvad du kan se der ligger i mit navn og i min fødselsdato og roder rundt”. Sidste år i november startede hele mit mareridt med underboen og jeg famlede ud efter hvert lille græsstrå jeg kunne få fat i. Så jeg fik fat i Kristine.

Hvad hun sagde vil jeg ikke komme ind på her, men jeg kan sige så meget at efter en time kiggede jeg Kristine dybt i øjnene og sagde “godt så, du sender bare nogle navnelister, og hvor hurtigt kan jeg så få skiftet mit navn?”

En uge efter hed jeg noget helt andet, og det gør jeg stadig. Meningen var at ingen skulle vide noget. Kun lige min familie, så de ved hvad jeg hedder rigtigt, hvis jeg nu skulle blive væk i en tsunami i Thailand og de skulle søge efter mig. Så er det jo meget godt de ved jeg hedder Mathulla Safira Beate Karl Singaporre Mesterhak (sense the tone).

Så ja. Nu hedder jeg noget andet.

Men det sidste halve år er mit nye navn poppet op og op og op, og i dag er det helt uundgåeligt at jeg går offentligt med mit nye navn. Det føles bare så rigtigt og det giver så meget mening. Og der hvor jeg er i mit liv lige nu skal der ske et helt nyt skifte. Noget gammelt og tungt skal slippes for evigt og noget nyt og let skal indtage sin plads. Dermed ikke sagt at livet aldrig bliver hårdt igen, for selvfølgelig gør det det. Det er jo livet for helvede. Men jeg er glad for at skulle gå fremtiden i møde med mit nye navn. Som jeg ikke er klar til afsløre just yet (og hvis du kender det så holder du bøtte de næste par uger). Men meget snart. Jeg ville bare fortælle dig at der sker noget vildt stort og at jeg har totalt sommerfugle i maven over det.

Jeg har fortalt det til mine mest konservative forretningsforbindelser i mit firma. De synes bare det er sejt og skørt. Fordi de jo ved hvem jeg er og hvad jeg står for. Og hvordan kan jeg coache og holde foredrag om at bryde barriererne og kaste sig ud i noget nyt, hvis jeg ikke selv går foran? Det er fordelen ved at leve af at være sig selv. Man kan sgu gøre hvad man vil og følge hjertet, og de kunder (og læsere her på bloggen) der synes det er for meget, de er heldigvis frie til at forlade festen. Og nye vil komme til helt af sig selv. Sådan er det når vi står ved dem vi er. Nogle vil smutte andre vil joine.

Så ja. I øjeblikket sker der simpelthen så meget nyt som jeg er ved at dø for at fortælle om. Men det kræver at jeg fortæller om mit navneskifte først for at det skal give mening. Så den process starter jeg på nu.

Så. Nu er det sagt.

God mandag alligevel. Jeg glæder mig til at dele mit nye navn med dig! Og jeg har de vildeste sommerfugle i maven. Og nej jeg hedder ikke Mesterhak 😀

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

16 kommentarer

 • perker

  Deppe din klamme so hold din kæft og dø nigger wildflower

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • og kram til dig også 🙂 Nyd sommeren

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • perker

   ja det skal jeg nok negerluder. håber du blir kærster med en hjemløs somalier. dine børn er pisse grimme. fede ko mand

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine børn er SÅ smukke, du har simpelthen bare ikke opdaget det endnu. You will ❤️

   Hvad er der nu galt med hjemløse somaliere?

   Hav det dejligt ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • perker

   JA DET SKAL JEG NOK OPDAGE NÅR JEG TAGER DEM MED I MIN BIL. OG SÅ KOMMER DE TIL AT OPDAGE HVOR STOR MIN PIK ER. DUMME KÆLLING JEG ER LEDEREN AF BLACK ARMY. DU SKU KASTES UD FRA ET HØJHUS OG STENES. HÅBER DINE BØRN FÅR PTSD.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har præcis samme oplevelse og du er så sej! Det er så spændende og folk må sku tænke hva de vil. Jeg ska ikke bevise nogen om det passer og er rigtigt for dem- ja det må de selv ligge og rode med for det giver mening for mig og er helt fantastisk! Bum! Nyt efternavn, et nyt navn og ombytning på de to tidligere første fornavne. Held og lykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Eej, jeg venter med spænding på at høre dit nye navn! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fedt at læse om.

  Jeg har selv skiftet navn fornylig efter en numerolog-session, og jeg var, ligesom dig, skide skeptisk vedr. navneskift. Efter min session turde jeg dog på ingen måde beholde mit gamle navn, da jeg fandt ud af, hvad navnet indeholdt af energier, og numerologen havde bare så ret omkring alle de blokeringer, jeg havde følt i mit liv – yaiks, siger jeg bare!

  Lige nu er jeg stadig i gang med min udrensning, hvilket er noget af en rutsjebane, skulle jeg hilse at sige. Derfor er det bare endnu mere fedt, at jeg kan følge med her, nu hvor jeg har fundet din blog! Det glæder jeg mig virkelig til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine er den sødeste og nørdedeste kukkasse, skulle jeg lave numre, skulle det være dér. Men det skal jeg nu ikke. Derfor er det sjovt at blove inspireret alligevel … Frk Mesterhak Pølsesnak…😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lolita Solsikke

  Jeg er ny og vil joine 😍
  Fed energi og TILLYKKE 💐🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kunne se på dine fotos på din IG at der var sket noget godt med dig, så det er meget tydeligt! Tillykke med din beslutning. Det virker siger jeg som er helt uvildig:) Hilsen en anden numerolog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ejjj hvor er det spændende Anne eller….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt du “Springer ud”. Og tillykke med dit navn og personlige vækst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennie

  Åh det er vildt! Jeg er af helt den samme opfattelse som du var, inden du blev overbevist. Jeg VED også, at jeg højst sandsynlig vil tage kaste mig ned på knæ og overgive mig fuldt ud hvis jeg nogensinde kommer i kontakt med en numerolog…Glæder mig til at høre hvad dit nye navn er! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal vi stoppe med at sygeliggøre raske børn!