Når Svend Sved tager til fashion-event på Tycho Brahes day

Nyt i garderoben: blomster og smuk gravid-kjole!

14060332_10153577401836503_2102167845_o

Fra at være sådan en der er ekstremt vild med “Keep it simple” konceptet, når det gælder min garderobe, så er jeg pludselig blevet sådan en der bare MÅ have blomster. Hvad sker der lige for det? Derfor hoppede mine fingre helt af sig selv hen på “bestil og betal” på Asos.com, da jeg fandt disse smukke ting:

Skærmbillede 2016-08-20 kl. 20.56.05

Annoncelinks: Bukser her og bluse her 

Jeg faldt over dette sæt lige da det var røget online, og jeg har luret og luret på det, og til sidst var jeg simpelthen nødt til at købe det. Det er nemt at dresse op og ned med sneakers og stilletter, og så er det bare superblødt at have på. Jeg føler mig så godt tilpas i det! Det er meget almindeligt i størrelsen og jeg glæder mig til at smække en læderjakke over og et par sneakers på og rocke det her sæt rundt i byen!

Skærmbillede 2016-08-20 kl. 21.01.17

Smuk gravid-kjole til under 300kr her

Er du gravid Anne Deppe? Jeg vidste du ville spørge. Nej, jeg er ikke gravid, men jeg blev så forelsket i dette print (som jeg ikke kunne finde i almindelig version), at jeg priser mig glad for at draperinger på tøjet er moderne, for så kan jeg godt forsvare at købe en gravid-version af den. Jeg har prøvet den i dag, og man kan ikke se det er en gravid-kjole, den er bare god hvis man er kurvet, ligesom jeg er, så mission complete. Jeg glemte at tage billede af den, men det kommer, om ikke så på Instagram (følg mig her) om et par dage. Den er så smuk!

Du må nok regne med flere blomsterprints fra mig den kommende tid. Jeg ved ikke hvad der sker med de blomster, men jeg drages af dem!

Har du hamstret blomster til din garderobe endnu?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

 

7 kommentarer

 • Great outfits!
  I also buy maternity dresses on a regular basis. They are kind to my post-3-baby stomach 😉 Ruching rocks 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – I know that kina stomach, I have the same (and I only had 1 child – so far)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte for mange, mange år siden en kjole i H&M fra Mama-kollektionen, fordi den ikke kun var skøn men også fordi der var og er plads til at have hofter. Jeg var og har ikke været gravid, og ingen aner, at den er fra Mama-serien. Ville sådan set også være ligeglad, hvis nogen identificerede den.

  Kjolen, som du viser, ville jeg også kunne finde på at hive hjem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis, who cares? Jeg har sågar fundet tøj i herreafdelinger, både til Ems og til mig. Sålænge det virker og det gør glad, så er alt godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er virkelig et fedt sæt, og det klæder dig rigtig godt 😉 Det kunne jeg også tænke mig! Må jeg spørge dig, om du har taget det i den str. du normalt bruger i tøj, eller har du taget det et nummer større? På hjemmesiden står der, at modellen har det på i str. 8 (=36), hvilket jeg normalt bruger, men jeg synes bare, hun ser ret “skinny” ud og næsten uden bryster… Jeg er i øvrigt vild med din blog 💃👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂

   Jeg har købt sættet i str 42 selvom jeg svinger mellem 40 og 42. Jeg synes det sidder “lige i øjet”. Hvis du svinger mellem to størrelser så tag den største størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Mange tak for din tilbagemelding 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Svend Sved tager til fashion-event på Tycho Brahes day