Så nåede jeg kvalmegrænsen på de sociale medier. Ellers tak!

ADVARSEL! Ananas i egen juice, men jeg har brug for din hjælp!

IMG_0464

Velkommen til alle nye læsere på bloggen. Vi er ved at være rigtig mange efterhånden, og jeg elsker jer for at være med på rejsen, det gør det hele lidt sjovere når vi er mange til at snakke om de sjove, de svære, de rigtig svære og de mærkelige emner.

MEN!

Jeg har fået en efterspørgsel fra mine læsere, og den vil jeg gerne efterkomme. Nye læsere der kommer til har svært ved at overskue hvor de skal starte, og flere har direkte efterspurgt om jeg ikke vil lave en “velkommen til, her er de 10 bedste indlæg” side. Det vil jeg gerne, jeg synes det er en skidegod ide. Men for at gøre det, er jeg nødt til at spørge jer læsere.

Hvilket indlæg synes du er det bedste? Eller har inspireret dig eller rykket noget for dig?

Del linket eller navnet eller stikordet i en kommentar, og så vil jeg blive mega-glad for din hjælp, så vi kan gøre det lettere for nye og kommende læsere at finde rundt herinde.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du skriver, for jeg oplever ofte at når jeg har skrevet noget hvor jeg tænker “det her bliver godt”, så bliver det næsten ikke kommenteret eller delt. Og andre gange hvor jeg har sådan en “aerghhhm, er det her nu også godt nok?” så får jeg en vild respons.

I er dælme heller ikke til at arbejde med altså 😀 Jeg værdsætter din hjælp rigtig meget <3

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

7 kommentarer

 • Rutsje

  Jeg fandt bloggen pga de der råd til barselsbesøg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Den der med hvad man ikke har brug for når man har født, den er i min top 10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Musemor

  Der er da næsten kun gode indlæg 😀 elsker din blog og din måde at være mor på. Mit top 1 indlæg må være det med alle de ‘forbudte’ ting fra dette års sommerferie 🙂 det var en fornøjelse at læse 😀 jeg arbejder meget på at stole mere på min egen mavefornemmelse mht mine børn, og det bliver jeg enormt ibspireret til på din blog 🙂 tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Emner til at åbne en samtale med mennesker man ikke kender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg kunne rigtig godt lide dit blogindlæg om det at være ved siden af sine sko. Måske fordi jeg selv har det lidt sådan p.t. Du skriver helt fantastisk, så det er svært at vælge😉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tak 🙂 jeg er nemlig en af de nye læsere 🙂
  Vil smadder gerne vide noget om din barndom og måske bare generelt dit liv. Udover det du skrev hos Cana virker du vildt positiv og det sys jeg er ret imponerende efter den barndom det lyder som om du har haft 🙂 Er glad bare for at kunne læse lidt mere om dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ved ikke om det er de bedste,men sigende for Bloggen og hvad kman kan forvente hos dig kunne være:

  Det med de 10 bud for barselsgangen
  Det hvor du skriver im at blive stalket (det beste af dem).
  Et om langtidsamning
  Måske er af den hvor du hylder dit netværk og r spøege om hjælp.
  Noget in ar være selvstændig
  Og endelig så måske der indlæg hvor du skrive om at være seksuelt misbrugt og komme videre. Det fandt jeg selv enormt lærerigt – trods jeg ikke har prøvet det.

  Det var sådan lige hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så nåede jeg kvalmegrænsen på de sociale medier. Ellers tak!