3 hverdagstips fra en singlemor, som sparer dig tid og giver dig mere nærvær med barnet

Så nåede jeg kvalmegrænsen på de sociale medier. Ellers tak!

social media overload

Sociale medier for the win. Jeg ELSKER Facebook, jeg ELSKER Instagram (næsten) og selvom jeg kun er på Snappjat et par gange ugentligt (og gerne poster 47 indslag pr gang), så synes jeg også snappen er ret awesome, især fordi Emsen synes filtrene er sjove at lege med. Men, nu kan jeg mærke jeg ikke gider mere.

For nyligt lancerede Instagram “stories”, meget innovativt, meget nyt, slet ikke en kopi af noget der allerede eksisterer et sted derude i forvejen (eller?). Jeg har set et par stories derinde, og jeg kan mærke at jeg simpelthen ikke gider se mere fra dem jeg følger. Heller ikke smukke Mathilde Gøhler, som jeg ellers elsker at følge (altså hvordan kan man være så smuk?). Jeg orker ikke mere. Jeg har det fint med et par billeder og et par små video-klips, men de videoer jeg har set (fra ALLE) indtil videre er simpelthen så intetsigende og ligegyldige at det kan være ligemeget. Jeg kan godt lide billederne og filmene fordi folk (som regel) gør sig lidt umage og tænker lidt over hvad de poster. Nu er det lidt mere “nårmmen es hvad jeg laver nu, jeg keder mig og derfor laver jeg en instagram-video, så du kan se mit liv mens jeg keder mig”. I think not.

Og så er det jo skønherligt at man helt selv kan vælge hvad man gider, og hvad man ikke gider bruge sin tid på, og det gør jeg så.

Hvad med dig? Bruger du stories?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

5 kommentarer

 • Maja

  Åh jeg har det ligesådan! Synes simpelthen det er så irriterende! Følger også nogle som lige pludselig lægger 15-20 af de der skide stories op! 😡 Giiider ikke se det. Jeg har det desværre bare lidt sådan at min hjerne næsten ikke kan holde ud af de ligger deroppe og ikke er “tjekket”. På samme måde kan jeg ikke holde ud af der på min iphone er de der små røde tal der indikerer at der er sket noget nyt. Bliver nødt til at tjekke det, så jeg ikke skal se på de tal. Så jeg skal virkelig arbejde med ikke at tjekke dem (aka bare trykke mig lynhurtigt igennem dem) bare for at kunne slappe af og vide at de er væk. 😂😂 I’m weird like that. 😱😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ikke sat mig ind i, hvad Stories er (det siger vist det hele), og jeg aner ikke, hvad Snaphat er heller…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lige før jeg misunder dig, jeg ville vælge bare at være lykkeligt uvidende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig. Jeg synes det er noget pjat det der stories… Det er et direkte ripp-off, hvilket er virkelig kikset. Og så klæder det bare ikke ellers estetiske Instagram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig, og det er to forskellige måder at være på de sociale medier på, for mig i hvert fald, men jeg lader bare være med at trykke på de der stories. Det kunne bare være najs (som de unge siger) hvis man kunne slå det fra 🙂

   Stories optional

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 hverdagstips fra en singlemor, som sparer dig tid og giver dig mere nærvær med barnet