Samsovning, hvordan undgår du at barnet triller ud af sengen?

Billedblog: I sommerhus med ninjaefisen (inkl. Hitlerskæg og sand mellem tænderne)

IMG_0174

Emsen og jeg har været i sommerhus i Kulhuse i weekenden. Et fantastisk sted, 100 meter til vandet, masser af ro og masser af mulighed for at komme helt ned i gear og få slappet lidt af. Ekstra bleer, solcreme, tøj til det danske vejr, oplader til telefonen og en kæmpe jordbærkage. Så var vi kørende.

IMG_0115 IMG_0148 IMG_0159

Udstyret med en chokoladekiks var vi ude og gå lange ture, og Emsen har peget på alt (ALT) og sagt “det?” og “det?” og “det” og “det?”. Det er simpelthen så hyggeligt. Hun elsker naturen, ligesom sin mamma, og hun er blevet så god til at gå, at hun sagtens kan klare længere ture. Hun skal nok selv sige til når hun vil bæres og når hun vil ned og gå, hun er dejligt nem at læse.

IMG_0178 IMG_0184

I går var vi ved stranden. En lidt blæsende fornøjelse. Til gengæld fik Emsen smagt sand for første gang i sit liv. Flere håndfulde med vådt sand. Vores selskab måtte til sidst lukke øjnene, men hun stoppede af sig selv da hun fandt ud af det sand vistnok ikke er rigtig mad. Til gengæld fik Emsen lavet et lille Hitler-overskæg da sandet satte sig fest i 11-tals snotnæsen. Alt er godt!IMG_0220
Det kan godt være en udfordring at falde i søvn i varmen, og første gang vi var på besøg i Kulhuse havde vi en noget anstrengende tur, søvn-wise. Men denne gang havde jeg klapvognen med, og det hjalp gevaldigt. Vi fik gået ture og Emsen tog nogle gode lure i løbet af dagene. Selv om aftenen gik det rimelig smertefrit (rimelig) men at få noget søvn. Hun sover stadig igennem on natten, og jeg ammer hende i søvne. Det fungerer supergodt.

IMG_0224

Naturen er bare the shit!

Hvad skal du lave i sommerferien?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

2 kommentarer

 • Mmmmm sandkage! Husker tydeligt smagen fra da jeg selv var barn 🙂

  Jeg “kom til” at holde al min sommerferie i marts og april hvor jeg blandt andet var afsted på en spirituel rejse til Peru.
  Kan varmt anbefales hvis man er naturfreak 🙂

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning, hvordan undgår du at barnet triller ud af sengen?