Når amningen bare ikke virker og er et helvede man skal igennem

Vinderen af Philips Avent konkurrencen er:

Sponsoreret indlæg

IMG_9557

Wuhu! Så er det tid til at kåre vinderen af Philips Avent konkurrencen. Du kan stadig læse anmeldelsen og opskrifter lige her. Det er altså ikke let at finde en vinder, skal jeg lige love for, men med lidt hjælp udefra, er det lykkes at finde frem til den heldige vinder af konkurrencen.

Og for lige at følge op på sidste indlæg, så kan jeg afsløre at Steamer/blenderen også er eminent til fisk. Emsen og jeg fik dampet laks (20 min) i børnebidder, herefter lavede jeg dampet broccoli (15 min) og blendede det med en avocado. Vi blev begge mætte og det smagte himmelsk!

MEN, inden vi annoncerer vinderen lovede jeg en lille overraskelse. Den kommer her. Alle får en rabatkode til blenderen/steameren, så du lige nu sparer 200 kroner ved køb af blenderen. Alt du skal gøre er at klikke dig ind i shoppen HER og benytte rabatkoden:

deppeandthelostsockphilipsavent

 

Vinderen af konkurrencen er:

Kiki Holm (@kikiach), som har nomineret sin søster til at vinde. Stort tillykke til Kiki  (jeg har skrevet til dig i din indbakke på Instagram, jeg håber din søster bliver glad for den).

 

Tusind tak for den fantastiske deltagelse, jeg glæder mig allerede til næste konkurrence, som kommer om ikke så længe 🙂

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når amningen bare ikke virker og er et helvede man skal igennem