Mine 5 u-undværlige lækre økoprodukter til mor og barn i hverdagen

Kære mor der er ved at kyle ungen ud ad vinduet!

Angry, Frustrated Woman --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Angry, Frustrated Woman — Image by © Royalty-Free/Corbis

(det er blandt andet mig selv til tider)

I går, da jeg ikke havde sovet i ca 3 døgn, fik jeg både råbt at min datter og fik gjort mig selv til verdens dårligste mor. Da min datter endleig var faldet i søvn og min søvnløshed og dårlige samvittighed tog over, endte jeg på google og fandt dette citat, som hjap mig, og derfor vil jeg dele det med dig:

“At være mor er det mest krævende job i verden, så husk at rose dig selv. Når du for 117. gang står med tandbørsten i den ene hånd og dit skrigende barn i den anden og har glemt din kostbare mor-tid, så er det, fordi du er mor. Klap dig selv på skulderen, og husk, at Barack Obama har et nemmere job end dig.” – Debbie Ford

 

Det ER det mest krævende job i verden. Du gør dit bedste. Du gør det godt. Du er god nok. Du er kærlig og lige nu er det bare rigtig svært at huske og se de 99,9 procent af tiden hvor du er en pisse-friggin-awesome-super-mom! For det er du. Og jo det tør jeg godt at skrive, for der er ikke nogle heroin-mor-typer der læser med her. De mødre der læser med her er awesome, også selvom du kommer til at råbe ad dit barn, også selvom du har lyst til at give op, også selvom du kan kan få øje på alle de perfekte super-moms derude på de sociale medier. Husk lige på at vi kun viser vores high-lights derude. Du ser ikke andres “behind-the-scenes”, ikke andre end hos dig selv. Du sammenligner dig med et stykke pizza-slice der er fotoshoppet om til den nye Twiggy. It isn’t real!

kære mod der er ved at kyle ungen ud af vinduet

Så tag du dig et velfortjent glas vin (en dag må de opfinde en vin-slaske med indbygget drop, så man bare kan ligge og sippe lidt til vinen uden at skulle bevæge så meget som en muskel!) og giv dig selv et kram og nyd din mor-tid. I morgen er en ny dag. Og ja, man kan godt hade sit eget barn! Og ja det går over og ja ingen er i tvivl om at du grund-elsker dit barn herfra og til månen og tilbage igen. Også selvom du har haft lyst til at kyle ungen ud af vinduet. Og ja det kommer til at ske igen, og du er stadig awesome.

Det var bare det jeg ville sige.

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

5 kommentarer

 • Eva

  Tak Anne – super godt formuleret. Man kommer godt nok ud i alle (af)krogene af følelsesspekret som mor. Når jeg får tanken om at jeg hader min datter, så er det altså en led erkendelse. Men har mindet mig selv om igen og igen at had heldivis hænger sammen med det at elske❤️ Det værste ville være at være ligeglad.
  Hav en fantastisk dag i Motherland 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Anne du er for sej! Du er SÅ go til at sætte ord på dine (og mine) følelser og jeg nyder at læse med! Nyder at jeg ikke er den eneste, der kan føle mig som en utilstrækkelig mor. For øjeblikket efter at mærke mit sind og krop blive fyldt op af kærlighed til min lille skabning. Tak❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var solgt ved vin-slasken!

  … Men du har så meget ret. Vi skal holde op med at sammenligne os selv med de “perfekte liv” der florerer i medierne. Det er ikke virkeligheden.

  Tak for et godt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Tak ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a lovely post! Tusind tak! Today, I am at home with some very bored boys who are off school. I will remember the wine treat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 5 u-undværlige lækre økoprodukter til mor og barn i hverdagen