Et surt opstød der endte helt forkert ...

Denne chok-erkendelse skal redde min røv (bogstavelig talt)

Skærmbillede 2016-06-02 kl. 22.48.52

Nu skal der dælme ske noget! Normalt er jeg ret glad for min røv. Vi har været sådan lidt on and off, min numse og jeg, men en dag mødte jeg en der hedder Pia inde hos Magasins Personal Shopping, og hun lærte mig at elske min røv, fremhæve den og behandle den godt.

Nu har min krop været igennem noget af et cirkus med kvalme og graviditet og fødsel og stress og og og, så da jeg forleden nærstuderede numsen i spejlet, fik jeg et chok. Min røv er blevet gammel! Uanset hvor fyldig den har været, så har den aldrig haft en rynke. Det har den så næsten nu. En lille en. Derfor har jeg sat alle midler i brug, for nu skal den røv strammes op igen! Nu har jeg gjort følgende:

 1. Downloadet “from couch to 5k” appen (gratis), og jeg har gennemført de første 2 dage
 2. Jeg har lagt mine kostvaner om og skruer 80% ned for sukker og mange procent op for grøntsager og proteiner. Jeg ville ønske jeg kunne kickstarte med en lækker juice-kur, men så længe jeg ammer går den ikke. Jeg fortsætter dog med min faste grønne eller orange hjemmejuicede juice hver morgen (Emsen elsker dem, også selvom der er spinat og ingefær i)
 3. Jeg er i gang med at smide alt overflødigt ud af mit hjem. Jeg er sådan en Selleri-kusse der tror på at alting hænger sammen, og hvis det hele roder i hjemmet eller det er svært at finde plads til ting, så har det nok en sammenhæng med rodet inde i hovedet, overvægt eller lignende. Så jeg sætter ind på alle planer.

Så nu søger jeg bare andre numser der skal reddes. Vil du være med, så hent appen (eller en hvilken som helst anden app) og følg med på instagram og her på bloggen, så kan vi heppe på hinanden.

Nu skal den røv være god igen, og jeg har også et par jeans jeg gerne vil kunne passe uden at flyde over, så afsted med mig!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

5 kommentarer

 • Pics or it didn’t happen…! 😃😉
  Den sunde mad vinder langsomt ind på mig igen, her snart 8 mdr siden min første fødsel som 44-årig. Min røv bliver næppe som da jeg var 25 igen, og ikke engang som den var før fødslen. Den er mere flad, en rigtig Mor-røv. Anne, jeg elsker min røv som den er, og her ved siden af mig ligger grunden til, at det hele blev strakt og udvidet, at alt overflødigt fedt er suget ud af mig, og at jeg ikke havde overskud til at bevæge mig ud over det strengt nædvendige, for lige at sørge for det allermest nødvendige.
  Du siger, du elsker din røv … hvorfor så lave om på den?
  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha Ha, selleri-kusse, den var ny! Sådan en er jeg nok også 🙂 held og lykke med booty-projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina Henneberg

  Jeg synes klart der slette en forværring efter første barn…og så fik kroppen ro til at stramme sig ind igen i 9 år…og nu her efter barn to…åhh i guder… det er ligesom at blive slået hjem i Ludo. Triste baller og bryster…men er gået på stenalderkost og tabt 8 kg uder de 16 umiddelbart efter fødslen..så er det klart det hænger lidt det hele…men jeeg ved også at om et par år blir det ok igen…. jeg vil smide 15-20 mere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nu har jeg ikke lige fået tjekket hvordan numsen er endt med at se ud (nybagt mor – jeg har ikke tid!), men jeg var så uheldig/heldig at få mig en god svangerskabsdiabetes da jeg var gravid, som i dén grad lærte mig noget om at spise rigtigt.. Så, uden yderligere indpakning, her er den sunde, mættende, og ikke mindst ammevenlige morgenmad, som jeg har levet af de sidste omtrent syv måneder: Én avocado, én stor snack-peber, og ét æble, som jeg skærer i tern, hælder over med citronsaft, og gemmer i en bøtte, så jeg kan tage lidt ad gangen. Når det så er spisetid tager jeg svarende til en nævefuld af blandingen, tilføjer lidt skinketern og et solidt bjerg af hytteost, og så ellers ned i løgneren 😀 Det er så godt som sukkerfrit, det giver en god mæthedsfornemmelse, og der er pokkers mange af de dér sunde vitamin-dyr i 😉 Jeg skal hilse og sige fra mig selv, at dén morgenmad, og så dét at spise frugter med fløde istedet for slik og kage, gjorde at jeg nu vejer omtrent 18 kg mindre end da jeg blev gravid for næsten præcist et år siden – Uden at have sultet mig, og uden at have manglet næringsstoffer. Både læger og jordemødre har godkendt vægttabet som kernesundt, selvom det er sket under graviditet og amning (jeg trængte også til det!). 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Åh det skete også efter min første graviditet og amning. Selvom min mås ikke mangler fylde var den simpelthen så flad. Nu er jeg på barsel med nr 2 og det må være fordi jeg ikke har tid nok til at sidde den flad for den er ikke så påvirket denne gang. Men generelt kan kroppen godt trænge til motion og grøntsager. Så jeg følger gladeligt med.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et surt opstød der endte helt forkert ...