En blog om lortedage og pikke i kongens have

Opdatering på “statsforvaltningen har sendt dig ny post”

Skærmbillede 2016-05-24 kl. 21.35.01

Måske har du læst mit “sur på størrelse med månen” indlæg om digital post? Efter at have læst kommentarer her på bloggen og på facebook fra jer læsere, har jeg taget kontakt til E-boks, Borger.dk, Statsforvaltningen og KL (kommunernes Landsorganisation) for at høre om de er klar over problemstillingen og om de har tænkt sig at gøre noget ved det. Jeg afventer svar og opdaterer jer.

Jeg synes stadig det er uhørt, men hvis ingen har sagt det til dem før sker der jo ingen forandringer på området.

Stay tuned! Jeg opdaterer så snart jeg har nyt.

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blog om lortedage og pikke i kongens have