Den ulimative tipi guide til tipi i børneværelset (inkl hemmelige tips fra mig til dig)

Who mommys drink wine

IMG_8370

FUCK en vild “lårdeuge”, som man siger på godt jysk. Vejret har været fantastisk, og når vejret skifter fra godt dansk regnvejr til lækkert dansk sommervejr, så findes der en bestemt type ninjababyer, der ikke vil sove. Jeg har haft så mange overtrætheds-skrige-situationer med Emsen denne uge, at jeg tror jeg er ved at blive døv. På begge ører. Og Emsen er sådan et barn der skriger…mmm… hvordan skal jeg forklare det? Hvis du blander det højeste og mest skingre blondine-skrig, fra den mest uhyggelige film du kan finde, med lyden af en myg i dit øre en alt for sen nattetime, så har du cirka den lyd min datter siger når hun er overtræt og utilfreds og ikke vil sove.

Jeg havde en agenda for hvad jeg skulle bruge denne søndag aften på. Den har jeg skrottet, og jeg burde egentlig bare lige hoppe i seng, men nu skriver jeg i stedet dette blogindlæg og drikker et stort glas vin.

Bum.

Jeg kan forstå på facebook at jeg ikke er den eneste mor der har kæmpet med søvn og varme og overtrætte babyer?

Hvad er løsningen? Bare sig det? Jeg læste et sted at man kunne lade barnet sove med vandflasker under armene, det er jeg nødt til at prøve, måske virker det?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

5 kommentarer

 • Stine

  Gennemtræk!!! Var i Spanien op til de danske varmegrader, og dér var luftfugtigheden noget højere og derved sværere at sove. Men herhjemme i DK er det lettere at lufte sig til til et udholdeligt soveværelse, der i øvrigt også er totalt mørklagt og ikke har aftensol. Så må moren lide med det varme værelse…😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har hørt at bambusmåtter skulle være gode for de små at sove på – så ligger de køligere end hvis de ligger direkte på en varm madras, der ikke ventilerer på samme måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.C Elbech

  Jeg har de sidste mange dage brugt mellem 1-2 1/2 timer på at putte. Og så ved 22-23 tiden har jeg så igen en vågen prinsesse. Top det med migræne lignende hovedpine… Idag legede hun så halvanden time inden jeg tog hende ned i min seng. Hun har først lige givet op og snorker endeligt sødt ved siden af mig. Ved ikke hvorfor hun mener hun kan leve uden søvn. (Argh).
  Håber du nød dit glas vin og i begge har fundet ro. Kram og kærlighed fra der Sønderjyske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malan

  Masser af væske i løbet af dagen, et køligt bad inden puttetid, forsøge at gøre soveværelset køligt, evt ved brug af en vifte, bar hud, lille lagen som dyne. I løbet af dagen, kan man jo være nødt til at skabe lidt gennemtræk for at gøre det udholdeligt for de små brumbasser.. Stille barnevognen i skyggen, et sted med træk, så luften ikke er så varm og lummer..
  Men nu har vi jo også heldigvis nogle køligere dage forude 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Mørklægningsgardiner har reddet vores søvn i de lyse nætter…..og så det at lave gennemtræk i huset lige inden barnet puttes.
  Vi har en meget varm dreng….så han sover i undertøj og med sommerdyne når det begynder at blive varmere i vejret.
  Det tog mig lidt tid…host host…skal vi sige et par år at indse, at ikke alle behøver heldragt og kæmpedyne for at holde varmen! ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ulimative tipi guide til tipi i børneværelset (inkl hemmelige tips fra mig til dig)