Kære julemand, mit klædeskab (og miljøet) ønsker sig brændende denne

Emsens blå bog

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 22.09.10

Det er mandag, den dag der er bedst velegnet til lege som denne. “Det er klamt at blive ramt” – kan du huske den kampagne fra gamle dage? I dag er det dog ikke så klamt, for jeg er blevet ramt af af stafet, som Cecilie fra tregodegrunde.dk har givet videre til mig. Jeg har altid godt kunne lide de her stafet/venindebogs-agtige ting. Selvfølgelig i smug. Jeg elsker ideen!

 

Velkommen til Emsens blå blog. Nuska’do’bare’høre!

Kendetegn: Storsmilende og så kan du som regel høre hende på lang afstand. Hun hvine-glædes-skriger for fuld udblæsning i øjeblikket.

Højde/Vægt: Uha, det ved jeg slet ikke. Hun er ca. 74cm hvis vi skal følge hendes tøjstørrelse, og så vejer hun vel omkring de 9-10 kilo. Eller noget. Så utjekket en mor, men jeg ved det ikke.

Vuggestuens: Vi er ikke startet i vuggestue, men jeg er sikker på hun ville blive vuggestuens ninja-prinsesse.

Kælenavne: Emsen, Ems. Ninja. Rullepølse. Ostepop. Baba. Skat. Bobba. Prutfis. Prut. Ninjafis. Ninjaprut. Smølfen. Bullerfnisen. Rejen. Pruttemaskinen. EJ. Emsen-bob.

Mest brugte sætning: dig-dit (dygtiig), aiai (hej hej) og DADADADADADADADA og pprrrstttssttrrrrrrrrrrrppppppprrrrrrrrrrrrrr

Livret: Jordbær. Mums! Og ellers morfars kartoffelmos med baconsovn. I det hele taget noget med sovs.

Bedste ven: Onkel Rasmus, udover mig, så er onkel Rasmus den eneste der får Emsen til at være helt ulykkelig hvis han forlader lejligheden, hun bliver helt ulykkelig.

Yndlingslegetøj: Vi har ikke rigtig noget yndlings endnu. Jo tipien, den leger hun i hver morgen. Vi leger titte-bøh med lejligheden.

Yndlingsleg: Vi leger kilde-lege. Emsen er helt færdig af grin. Og så sæbebobbelpusteriet. Hun er helt opslugt af de smukke bobler. Vi puster indenfor og udenfor og hun elsker det hver gang jeg trækker boblerne frem.

Yndlingsfilm: Den film der, udover Postmand Per, har fanget Emsens opmærksomhed mest, har været film med minions. Hun har en minion-dukke herhjemme, og jeg tror de siger sjove lyde og ser sjove ud, derfor er det et hit med de små gule tumlinger.

Bommert: Bommert og bommert… Emsen har det med, i søvne (eller?), at placere sin numse lige omkring min næse, og prutte mig i hovedet om morgenen. Vildt hyggeligt på en måde, bare ikke når vi har spist broccoli, så er det rigtig nederen.

Nu giver jeg stafetten videre til Juliane og lille Victoria, som blogger på julianeaxen.dk (mest Juliane, Victoria er lige lille nok endnu, men det skal nok komme hurtigt)

 

 

Har du børn? Så vil jeg gerne læse jeres blå bog, kopier teksten ind i kommentarfeltet og erstat mine svar med dine <3

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære julemand, mit klædeskab (og miljøet) ønsker sig brændende denne