Jagten på sofabordet

Nu er tiden inde til at afsløre min hemmelighed for 2016!

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 07.33.46

Åh jeg har glædet mig sådan til at fortælle dig hvad 2016 bringer for Emsen og mig. Familien skulle informeres først, der skulle falde en masse detaljer på plads, og alt papirarbejdet skulle i orden. Det er det så ikke helt endnu, det er simpelthen så typisk med alt det bureaukrati, man skulle fandme tro jeg skulle til månen, eller starte et nyt land eller købe en prins eller noget.

Nå!

Jeg har i en del tid været i tvivl om hvad jeg skulle arbejdsmæssigt efter min barsel slutter her om lidt, og allerede tilbage i december fik jeg et tilbud jeg havde svært ved at sige nej til. Men det er en stor omvæltning, og derfor har det kostet en søvnløse nætter for at tænke beslutningen godt igennem. Men nu er den taget.

Emsen og jeg flytter til Shanghai, hvor jeg skal være fast erhvervscoach og uddannelsesleder for en gigant-Silvan der åbner deres første filial i asien. Jeg kender Silvan godt da jeg har et samarbejde med dem gennem mit firma, og det er en spændende virksomhed. Jeg er allerede kommet i kontakt med et dansk erhvervsnetværk og Emsen skal starte i en vuggestue med danske og europæiske børn. Det bliver fantastisk!

Det er virkelig vildt at tænke på, at om 6 måneder så bor vi der. Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg kender allerede folk i Shanghai, og det bliver fedt at vi ikke skal starte op fra bunden, sådan netværksmæssigt.

Bloggen her kommer til at fortsætte så vidt muligt, og lejligheden her i Lyngby fortsætter som vores base for når vi er tilbage i Danmark. Jeg skal arbejde både i DK og i Shanghai, så jeg kan godt forsvare at have en udgift herhjemme. Indtil videre har jeg en kontrakt på de næste to år, og så ser vi hvad er så sker.

Har du nogen erfaringer med arbejde i udlandet og børnestart i vuggestue? Jeg har brug for alle tips jeg kan få.

Nu skal jeg bare fejre denne særlige dag med denne særlige nyhed, og at det nu er ude.

Det er så vildt, jeg har slet ikke forstået det.

Hav en dejlig solskinsdag <3

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

9 kommentarer

 • Hold-nu-k*ft-hvor-er-det-vildt!

  Det lyder som det vildeste eventyr, det kan jeg godt forstå at du har sagt ja til 😀 Jeg glæder mig til at læse om jeres kommende nye hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, se det er det ærgerlige ved at man ikke lige læser et indlæg samme dag som det er skrevet – jeg havde ikke lige tænkt at det var udgivet den 1. april.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men tusind tak for din begejstring, det er rart at vide at der er medvind derude når jeg en dag rykker til udlandet for real <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du vild… for du kunne altså godt finde på det! (tror jeg) Hvis det ikke havde været aprilsnar… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  1. April 😂 – nåede lige et kort sekund at tænke “det’ fandme løgn” – så huskede jeg det heldigvis 😀 tak for smilet og grinet af mig selv mama Deppe 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lund

  Hvis det ikke lige var for det dersens aprilsnar noget, så havde det været et fantastisk eventyr, som du jo sagtens kunne arbejde mod. Måske ikke lige Shanghai, men bare verdenen! Nu, før EJ skal i skole og alt det “kedelige” starter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alisia

  Glædelig aprilsnar 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det 1. april eller er det 1. april? 😀
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Glædelig 1. april…😎

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på sofabordet