Rollator babyer - hvorhenne?

Lort og høje hæle

12422305_10153250022661503_1067817405_o

Forestil dig at du skal på arbejde. Du skal interviewe en spændende personlighed til en portrætartikel til det magasin du skriver for. Du har taget pænt tøj på, du har arrangeret pasning, spørgsmålene er på plads, alt spiller. Så løfter du dit barn ud af højstolen for at give hende tøj på. Der er 12 minutter til bussen kører. Du sætter dit barn på dit skød, og først her opdager du den der lugt, der ikke er en prut, for den bliver hængende. Så kigger du ned på den nederdel du har klemt røven ned i for første gang siden før du blev gravid. Den smukke lyse denim-farve har fået store sennepsklatter ud over sig, og nej, ikke på nogen som helst kunsterisk måde. På den der “har du spist den hodder mens du sad i en karussel” måde. Sennep ud over alt. Lort ud over alt. Lort ud over Emsen, lort ud over mama.

Så sådan her så Emsen ud 7 minutter inden vi skulle afsted, og nu ligger alt tøjet i blød, og så må jeg simpelthen deale med det i morgen.

Jeg gider ikke mere nu.

Interviewet gik supergodt, jeg har spist is her til aften. Ninjaen sover og lejligheden lugter stadig lidt af lort. I morgen kommer DR på besøg til noget tv jeg skal med i. Stay tuned for that.

Namasté

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

   

4 kommentarer

 • Heidi

  Det sker ALTID på vej ud af døren. Min søn er 4 nu – så arsenalet af copy paste historier er stort 😉 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Holy moly, de ved altid hvornår det passer bedst 😄😄

  Fordelen ved sennepslort er at hvis farven ikke går af i vask, bleget sollys det væk i løbet af få timer, så har du et vindue med dagsol, kan du lægge det til “blegning” – vinduet behøver ikke at være åbent og jeg ville nok ikke gøre det mens DR var der 😉
  Fun fact – karryfarve forsvinder ved samme metode

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rollator babyer - hvorhenne?