Emsens mobile varmestue

Den nye underbo: hvad er der med dig og underboer, Anne?

IMG_5854 1

Her i Lyngby, hvor vi bor, har vi fået en ny underbo. Jeg ved ikke hvad der er med mig og underboer, men i hvert fald er hun en skøn dame, lidt småtosset, men det er jeg jo også, så det passer fint.

En aften (lidt i midnat) kom hun med brød til mig. Det foregik sådan her.

Hun banker på.

Klokken er 23.47

Jeg tænker “hvem fan*** er det?”

Jeg åbner

Hun står derude, storsmilende, med favnen fuld af gammelt brød

“Jeg tænke du kunne bruge noget brød der snart er for gammelt?”

“Mmmm, ikke rigtigt, vi har masser af mad”

“Nå, så du er blevet alene-mor?”

“Næh, det har jeg været hele tiden”

“Nå men så smider jeg det bare ud”

“Ved du hvad, jeg kan fodre ænderne med det, jeg skal nok tage det”

“God ide, godnat”

“godnat”

Og så gik jeg i seng.

 

I sidste uge havde hun lagt to cd’er i min postkasse. Og i dag lå der så en lille pakke balloner.

Jeg passer så godt ind her!

 

Har du haft en sjov nabo engang? (eller måske er du velsignet med en nu?) Do tell the story!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

5 kommentarer

 • Emma

  Jeg flyttede engang ind i en ejendom 6 måneder gravid og alene mor. Samme dag møder jeg den lækreste fyr i opgangen, altså model lækker. Han hilser med et sødt smil og det viser sig at han bor i stue etagen 🙂 jeg tænker yes – hele aften bruger jeg i telefon med veninderne, hvor jeg lystigt fortæller om hvor lækker min nabo er og når også at tænke, forsætter denne lækre mand med med at være ligeså sød, så gifter jeg mig sgu med ham og gør ham til daddy 😄 Dagen derpå er der lagt et brev uden for min dør, jeg åbner brevet og det viser sig at være et lignende kæreste brev ,som et barn har skrevet og tegnet, går jeg udfra. Når lige og tænke, at det her er underligt, mens jeg samtidig høre underboens dør går op, jeg kaster brevet ind, låser min egen dør efter mig og løber nærmest ned af trapperne 😂 Jeg indhenter naboen, som står og ved at åbne sin cykel.
  Jeg for sagt Hej, og inden jeg ser mig om, står jeg og skam rose hans cykel 😳 Kun for at holde samtalen længere kørende(pinligt) men han er på, og jeg fornemmer at han flirter tilbage – vi for sagt farvel og jeg går videre med solen i ansigtet og kriller i min højgravide mave 😊
  Dagen derpå, samme historie – nu hænger der en pose på min dør, indholdet er gammel muggent babytøj, som nok ikke engang frelsen hær ville tage i mod.
  Jeg tænker hvad er det der forgår her ?! 😫 Hvem har lagt det og hvorfor ?!
  Jeg forsøger at lægge det fra mig, mens jeg går en tur rundt om søen – jeg har ikke gået mere end 10 min så står han der, min helt egen model foran mig 😳😍 – vi sætter os på en bænk og snakker lidt, ved ikke om det er hormonerne i min krop eller varmen, men jeg ender med at kysse ham ud i det blå, fantastisk kys altså. Jeg er slået helt ud – da han kort tid efter invitere mig hjem på kaffe, for jeg nærmest stammet, ja tak.
  Han tag min hånd og sammen går vi tilbage, jeg har følelsen af, at have mødt manden jeg skal tilbringe resten af mit liv med 😂
  Følelsen vare lige ind til jeg træder ind af døren til hans hjem, hvor en stærk duft af døde dyr, mug og andet klamt møder mig.
  Det viser sig at manden i mit liv,bor i et losseplads 😳
  Du kunne ikke komme ind for skrald og ting – jeg kunne ikke ånde i det.
  Jeg måtte tvinge et vindue op, for at kunne trække vejret – jeg når samtidig også at tænke, jeg skal ikke have noget kaffe, efter at jeg har raget hurtigt kig i hans køkken 😖😝
  Jeg for spurgt ham lidt ud og det viser sig at min model har 3-4 diagnoser og et af dem er skitzofrani staves ? 😵😭
  Men hans medicin gør, at han er stabil på nuværende tidspunkt 👀 Gaverne var fra ham, baby tøjet havde han fundet i en affalds container, hvor han havde kommet til at tænke på mig.
  Havde jeg i samme sekund kunne kaste mig direkte ud af vinduet, havde jeg gjordt det 😭😂
  Der fløj min drøm og fuck mit liv nu, for mindre end 10 minutter siden, havde jeg stået og kyssede denne mand nede ved søen, som om det var en film jeg befandt mig i 😨
  Lang historie kort – jeg fik afleveret tingene tilbage og vi kyssede aldrig igen! – men vi blev ret gode venner gennem årene.
  Jeg hjalp ham med at mugge ud af lejligheden og inviteret ham tit til grill, fødselsdage og andet, for at han ind i mellem kunne komme ud og være lidt social.
  Mine veninder sad tit og savlede over ham, i det skjulte 😂
  En af dem sked på hans diagnoser og endte med at gå all In på ham, en aften hvor hun havde fået lidt for meget at drikke – dagen efter skammede hun sig over, at hun rent faktisk godt kunne lide det, selvom selve agten havde været meget sær og ikke noget hun tidligere havde prøvet 👀😂😂
  Det var min nabo historie 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er ked af at være Frk Lyseslukker.
  Men ænder + brød = forurening + vækst i rottebestanden

  http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/esrum-soe/andefodring/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt og så alligevel ikke…

  Da vi flyttede ind i vores rækkehus for 1 år siden, kom naboen samme aften med en grydefuld svenskpølseret – sød tanke men vi havde faktisk lige spist. Jeg sagde det som det var og hun tog mit nej tak ok….dagen efter kom hun med slik til børnene jeg takkede mange gange på deres vegne… inderst inde vidste jeg bare at jeg skulle have sagt nej… for nu kan vi ikke slippe af med hende igen… hun kommer hele tiden “lige forbi” med noget, blander sig i ALT, holder øje med os, kigger ind af mine vinduer hver morgen når hun skal køre o.s.v. o.s.v. det er rent ud sagt et helvede…. hun er sådan en der får en fjer til at blive til høns på ET SEKUND fortæller ALT til alle i hele byen (og den er lille) drikker lidt for mange øl OGSÅ imens hun køre….. hun har masser af børn, de besøger hende bare ikke, hvilket er trist… hun er ensom uden tvivl, men jeg har faktisk ikke lyst til eller overskud til at være noget for hende, men nu er jeg fanget og føler mig forpligtiget… det er faktisk så grelt, at jeg overvejer om vi kan holde ud at blive boende….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg virkelig godt forstå, jeg er også bevidst om at det kan gå den vej. Nu må vi se hvad der sker. Indtil videre er det harmløst, og ellers må jeg give hende nogle “besøgstider”. F.eks at man ikke kommer forbi lidt i midnat en hverdagsaften.

   Lyder sgu træls med jeres!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emsens mobile varmestue