Det her anbefales ikke i en eneste babybog, men det virker!

Nik og Jay rydder og i mit skab, skal de også rydde op i dit?

19141_large

Nu er der kun ganske kort tid til at Emsen og jeg flytter. I den forbindelse er jeg ved at rydde ud i alle mine ting (det har jeg været i gang med i ca 4 år nu, men det er som om jeg ikke helt bliver færdig). Jeg synes ikke helt det er så nemt som jeg havde regnet med. Tøj, sko, bøger, ting osv, alt skal sorteres og jeg vil hverken have noget med, der har dårlig energi, eller som jeg ikke rigtigt bruger længere.

Så havde jeg besøg af min smukke kloge veninde Lone (tjek hende ud, hun er inspirerende og fantastisk) i går. Hun gav mig et virkelig godt tip, som jeg simpelthen er nødt til at dele med dig også. Når hun rydder op derhjemme, og smider ting ud, så har hun sådan en “Nik og Jay” standard. Andre har dronningen, paven, Justin Bieber eller Usher. Hun må ikke have noget i sit klædeskab som hun ikke ville have på foran Nik og Jay, hvis de lige kom forbi hjemme hos hende.

Vupti! Det er dælme smart. Pludselig er det meget meget nemt at rydde ud, både i mit sportstøj (der røg en hel sæk ud i går), i mine kjoler, i mine sko og i mine ting, der står fremme. Er det Nika&Jay friendly?

Lige med hensyn til bøger tror jeg nok jeg skal vælge nogle andre end Nik og Jay. Men jeg har helt sikkert brug for at rydde ud. Før jul gav jeg stort set alle mine selvudviklingsbøger væk (og der var MANGE). Jeg har ikke læst en eneste af dem, og det eneste de gør for mig, er at minde mig om at jeg ikke er helt god nok som jeg er. Så ud med dem. Jeg har masser af selvudvikling i livet, jeg behøver ikke også læse om det. Især ikke når jeg arbejder med det i min egen virksomhed. Og man kan jo altid tage et kursus hvis det er.

Hvem er dine “Nik&Jays”?

Og hvad er dine bedste ryd ud i hjemmet tips?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

3 kommentarer

 • MC

  Jeg er også i gang med en større oprydning, så dit tip er godt timet.

  Min Nik og Jay er David Bowie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min metode er, at hvis det ikke er brugt i et halvt år, så ud med det.. Det gælder selvfølgelig ikke bøger og pyntegenstande. Der er det mere om jeg ville være ked, hvis de ikke var der mere. Desværre kan jeg kun smide mine egne ting ud, eller give videre. Ville ønske jeg kunne gøre det samme med min mands ting! 🙂
  Nu er jeg jo selvfølgelig også bedre til at sige det, end altid at gøre det.. Har et par kjoler som jeg ikke har kunne passe i ca 8 år, og selvom jeg ved at chancerne for at de kommer på igen er MEGET små, så kan jeg ikke nænne at smide dem ud.

  Tror min Nick og Jay er og altid har været Keanu Reeves :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her anbefales ikke i en eneste babybog, men det virker!