En mærkedag, 6 måneder gamle kravle-baby

Hey, hvad skal du egentlig til nytår?

tumblr_lebd0n4NbK1qfa7v6o1_500

Ja? Jeg har ikke holdt to ens nytår hele mit liv, og dette år skal jeg noget helt nyt, jeg skal nemlig holde nytår med min datter for første gang nogensinde. Hvad med dig? Hvad skal du?

figure-out-where-spend-eve-new-year-ecards-someecards Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

8 kommentarer

 • Stine

  Vi blev forældre her d. 17 så skal også holde baby nytår for først gang. Og har været så heldige at blive inviteret med til nytår hos 2 hold ligestillede 1.gangs forældre .. Så vi blir 3 piger med patterne fremme ( også en 1. Gang- uden alkohol indblandet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var ikke forberedt på at jeg skulle være single denne nytårsaften…
  Så jeg har ikke kunne overskue at skænke det en tanke.
  Men i sidste øjeblik er det blevet til middag og festivitas på Hotel 27 med en veninde og en masse af hendes venner og veninder. Det skal nok blive hyggeligt.

  Selvom livet lige tog en anden drejning end den jeg havde forestillet mig, så har jeg valgt at se på det positive ved det hele og på alle de gode mennesker jeg har omkring mig, fremfor at sidde og fokusere på alt det jeg ikke har mere.

  🙂

  Rigtigt godt nytår til dig og din lille datter og godt nytår til alle læsere!

  <3

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenna

  Hjemme med begge unger, svigerforældre, svoger og min far..
  Stille og roligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Have den hyggeligste aften med min 6 årige og være klar til at køre ud og hente teenage datteren i løbet af natten når hun ikkr gider være til fest mere..det sværreste bliver at vække sønnen når vi skal køre 😀 men den udfordring tager vi også med….;) Godt nytår til dig og din Ninja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Skulle faktisk have holdt alene med min 3 unger men min nabo holder fest hvor der kommer andre med børn også det bliver helt stille og roligt og nemt at putte unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så lidt som overhovedet muligt! Jeg bryder mig slet ikke om nytårsaften; hverken alkoholen eller fyrværkeriet (nok nærmere kombi’en af de 2) – så jeg bliver hjemrme og tuller rundt i joggingtøj og ser film ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg bliver mere og mere misundelig på jer, der har valgt at blive hjemme og tulle i joggingtøj.

   Jeg tror det skal på min bucket list. En eller anden dag, så gør jeg det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mærkedag, 6 måneder gamle kravle-baby