Hvad betyder julen for dig?

Boligindretning, nu hvor jeg skal flytte (yay!)

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 22.47.50

Annoncelinks:

Jeg ELSKER sofakompagniet! Denne sofa må gerne flytte ind til mig // Lampe fra Gubi // Sækkestol til Emsen (virker både indendørs og udendørs) // Magasinholder fra House Doctor // Pink pude // Plaid fra Hay //

ÅH jeg glæder mig til at indrette mit nye hjem. Jeg er allerede begyndt at hente inspiration rundt omkring, men jeg ender nok med at tage på et par loppemarkeder og finde nogle fede borde, som jeg selv kan male eller gøre et eller andet sjovt ved.

Kender du til gode DIY-blogs (Do it yourself) når det kommer til boligindretning?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder julen for dig?