Tossemor dot com

“Bare vent til du selv får børn…”

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 21.11.13

Verdens bedste argument! Gud hvor har jeg mødt det mange gange. Og vupti, nu har jeg selv fået barn, og jeg sidder stadig og undrer mig over hvor mine massive holdningsændringer eller værdi-skifte er blevet af? Indtil videre er de temmelig udeblevet, men det kan jo nå at ændre sig mange gange endnu.

Jeg er helt med på at hele ens verden bliver forandret når man får et barn, ikke alles sikkert, men min gjorde i hvert fald. Det var noget af det eneste jeg var forberedt på, det var at jeg ikke kunne forberede mig på hvilken ændring det har skabt i mit liv. Jeg ved det stadig ikke. Men mine grundholdninger og mine værdier, de har ikke ændret sig. Heller ikke når det kommer til motherhood eller opdragelse eller økologi eller giftstoffer eller noget som helst andet.

Til gengæld kan jeg mærke at både mine prioriteter og mine mål i livet har forandret sig. Ikke at noget er blevet større eller mindre, jeg vil stadig de samme ting, som jeg ville inden jeg blev gravid, men processen, måden at komme derhen på, den har forandret sig markant efter jeg fandt ud af jeg skulle have et barn. F.eks er jeg ikke villig til at vride mig på samme måde som før. Hvilket er godt, for det er ikke sundt at vride sig for at få alting til at ske. Jeg kan mærke jeg er blevet meget bedre til at give slip på (nogle) ting, og at jeg samtidig har fået vække løvemoderen, for jeg mærker markant tydeligere hvad jeg ikke vil være med til.

Er du vågnet op og er blevet en helt anden efter du har fået børn? Hvad har forandret sig mest efter du er blevet forældre?

Vi kommer jo allesammen vidt forskellige steder fra og skal vidt forskellige steder hen, og jeg vil ikke underkende at nogle mennesker har foretaget en indre totalrenovering, og er blevet forandret på alle planer efter at være blevet mor eller far.

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

1 kommentar

  • Julie

    Jeg synes ikke at opleve at mine grundværdier har ændret sig. Jeg synes dog at min måde at handle i situationer har ændret sig. Mit liv er liv er blevet helt anerledes og mine prioriteter er derfor blevet vendt ret meget på hovedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tossemor dot com