Nattøj pyjamas PJ's - kom an vinter!

Mine julegaveønsker

funny-pictures-auto-X-all-the-Y-present-372641

I virkeligheden ønsker jeg mig bare at være sammen med min familie og have fred i verden. Jeg mangler ingenting! Men når det så er sagt, så er der ting der vil være lækre at byde velkommen hjem til EJ og mig. Her er mine julegaveønsker (indtil videre):

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 22.46.58

Annoncelinks

Slow Juicer fra Witt by Kuvings HER // Halskæde HER // Klassiske Rayban Aviator HER // Øreringe fra Julie Sandlau HER // Ganni Kimono (ældre model, men den må kunne findes på Trendsales, HER er nogle lækre alternativer i butikkerne) // Hvidt sengetøj HER // Herreur HER //

Hvad ønsker du dig til jul?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nattøj pyjamas PJ's - kom an vinter!