Et midlertidigt farvel

Update! Jeg er træt, men jeg er her endnu, og jeg er tilbage lige om lidt.

lasse4_2012Jeg er træt. Jeg savner bloggen. Jeg har nul overskud på energikontoen. De sidste to måneder er de værste måneder jeg har været igennem hele mit liv. Jeg blev invaderet på alle fronter, mit online arbejde, mine kunder (mit arbejde kræver ret stort overskud, det har man ikke når man lever i frygt), mit hjem (blev overvåget).

 

SFV

I sidste uge var jeg i statsforvaltningen. Læssevis af blogs, screenshots fra min facebook-konto og tidspunkter for hvornår folk havde forladt mit hjem, lå i min sagsmappe. Jeg var nødt til at lukke ned for alt, og min første advokat rådede mig til ikke at skrive om personlige sager online længere. “Kun forretningsmæssige ting fra nu af Anne”. Men hun forstod ikke at det, at dele personlige ting, det ER mit liv, det har jeg gjort siden jeg havde internet for første gang, fordi det giver så uendelig meget mening for mig, fordi det har været med til at gøre mig til den jeg er i dag, og er så naturlig en del af min hverdag.

Kort og godt, uden at gå i detaljer, så blev der trukket en stor fed tyk klæbrig streg i sandet, og jeg behøver aldrig mere at være bange for at følge min passion og mit hjertebarn, nemlig bloggen, mine videoer, mine tekster osv. Det blev gjort meget klart og tydeligt at det her var at gå langt over stregen. Jeg skiftede også min advokat ud med en anden, og her blev jeg opfordret til at fortsætte som jeg altid har gjort. INGEN skal lukke munden på mig. INGEN!

we protest

Ingen mundkuv på bloggen

Så det samme gør jeg her på bloggen. Trækker en stor fed tyk streg i sandet. Jeg har forsøgt, jeg har indgået alt for mange kompromiser, jeg har virkelig forsøgt at hele den her “underbo-historie” skulle blive en fantastisk historie om en alternativ familieform der lykkes. Især som skilsmissebarn, især i skilsmisse Danmark, jeg ville så gerne at det blev en lykkelig historie. Men prisen blev for høj, og nogen gange skal man give helt slip, for ingen kan tvinge virkeligheden til at blive sådan som man havde designet den oppe i sit hoved. Derfor er det sidste gang jeg har skrevet et ord om EJ’s far. Bloggen handler kun om EJ og jeg fra og med i dag. Jeg sletter ikke blogindlæg der allerede er udgivet, men vi tager lige et skarpt sving til højre herfra, og så fortsætter vi mod stjernerne, EJ og jeg.

we shut up

Skilsmisse Danmark

Da jeg har speed-lært rigtig meget, på godt og ondt, om hele det her “skilsmisse-Danmark” og nogle rigtig tragiske tendenser (har mærket dem på egen krop), vil jeg ikke udelukke at jeg skriver noget lidt mere generelt om nogle farlige faldgruber og en frygtelig udvikling indenfor skilsmisse-Danmarks rammer, når nu man ikke er far og mor og børn, og når nu man aldrig har været en familie. Jeg har snakket, skrevet og mødtes med enormt mange erfarne mødre, og et par fædre, de seneste to måneder, og jeg er virkelig blevet skræmt over hvad familier kæmper med og hvor belastet et system der skal hjælpe børn i hele Danmark. Jeg har fået et helt nyt og stærkt netværk indenfor området, og jeg er dybt taknemmelig for de kræfter jeg pludselig fik til rådighed under mit mareridt.

 

we like rollercoasters

Nye tider

Jeg har de første 25 udkast til blogindlæg i hovedet, og selvom jeg næsten ikke kan stå oprejst fordi jeg er så forbandet træt ovenpå det her helvede, så begynder kreativiteten at smile til mig igen. Mit hjerte savner at skrive, og jeg savner at fortælle, og jeg har en masse nye ideer. Jeg holder fast i min pause indtil 1. december, men jeg kan ikke love at der ikke slipper et enkelt blogindlæg eller to igennem inden. En bloggers forbandelse. Ligesom dette indlæg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er rødglødende rasende, og at jeg vil tage mig al tid i verden til at slippe vreden igen. Vrede er også et powercenter, men den er ikke sund at være i for længe. Vi havde svoret at ingen kastede med mudder, og alligevel måtte jeg printe intet mindre end 65 siders stalking og overvågning ud, da jeg skulle lave min sagsmappe. Mange ting kan jeg tolerere, men ikke når nogen truer hverken mit barn eller mit levegrundlag, der går grænsen.

Det gode i alt det her er at vi er enige om en eneste ting, og det er at have en god stemning omkring EJ. Så det har vi. Og det bliver det sidste der bliver sagt i den sag.

Så det, der kommer til at ske nu, er at lykkeligvis kan fortsætte som jeg gjorde hidtil. Jeg behøver hverken at oprette en ny blog under et andet navn, jeg behøver ikke lukke min facebook ned, eller min instagram eller twitter eller mine FB-sider. Nu skal jeg bare bruge de næste 13 dage på at finde et nyt hjem til EJ og mig, og også det tegner rigtig godt. Jeg har heldigvis et netværk af dejlige mennesker der hjælper mig, og jeg har aldrig haft mere brug for det end lige nu, for min tank er tom og motoren er i stykker. But this too shall pass!

Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at gå december i møde sammen med dig. Af hjertet tak for alle de hilsner, kommentarer og beskeder jeg har fået den sidste måned, jeg er rørt til tårer over den massive kærlighedsring og støtte som EJ og jeg er omgivet af. Og jeg er ked af at jeg ikke udtrykte mig tydeligt nok da jeg skrev mit seneste blogindlæg, mange har fejlagtigt troet at jeg aldrig ville komme online igen. Det ville ikke ske under alle omstændigheder. Vand finder ALTID en vej at løbe, og det gør Anne Deppe også!

See you very soon <3

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe

12 kommentarer

 • Tine

  Pøj pøj med det hele! Dejligt at vide, at vi ikke mister dig og din gode blog 🙂 Alt det bedste herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Du er så sej og modig. Dejligt at have dig tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jubii, Jubii, Jubii, Jubii!!! Godt der findes kvinder som dig, så andre møde kan finde god inspiration hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MKS

  Kæreste Anne, jeg sender masser kram og kærlighed til dig, så din tank kan blive fuld igen og din motor repareret… Jeg er så glad for at læse dette blogindlæg, fordi du er så modig, ærlig og autentisk. Du er enormt forbilledlig i og med at du holder fast i dig selv!!!! Jeg er så glad for at du bliver ved med at skrive offentligt, da jeg kun har fulgt dig i et års tid, jvf din opdatering for en uges tid siden. Du er en af de sejeste mødre i Danmark, EJ er virkelig heldig, at hun har en så modig og ærlig og omsorgsfuld mor og det er jeg sikker på at statsforvaltningsmenneskene også ser i dig;-) kram og power fra mig…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wencke

  Kære Anne. Nogle gange viser livet os nogle stier, vi ikke troede vi skulle gå, men alt vil være berigende, og husk taknemmeligheden for det oplevede og det du kan putte i din rygsæk. Vi får læremester både på de svære, tunge og krævende episoder samt på de lette, glade og inspirende episoder i vores liv. Og et øjebliks ubalance betyder ikke nødvendigvis fald, men genvindelse af balancen og styrke.
  God karma din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Kære Anne, jeg kender dig ikke men bliver simpelthen så rørt over din blog. Keep smiling! Som du selv siger er EJ det vigtigste. Har selv været hele møllen igennem for 4 år siden og må bare erkende at man kan blive chokeret over hvor meget folk kan ændre sig! Håber virkeligt det lykkedes med at finde den lækreste lejlighed til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Kære Anne

  Kan slet ikke se hvad du kunne ha’ skrevet på din blog som skulle være så slemt? Har fulgt dig længe, det må i sandhed være mudderkastning Øv hvor er det træls og trist!, er selv skilsmissebarn…….

  Nogle gange er jeg så glad for at min søns far har valgt ham fra, er sikker på at det havde været et helvede pga. Hans manglende selvværd, og de sider jeg oplevede og stak af fra i den korte tid jeg kendte ham.
  Det er trist at sige, dog har jeg prøvet at kontakte x 3 for min drengs skyld………. Han svarede aldrig. Kun en vred SMS da jeg søgte forhøjet tilskud.

  Vi har et godt liv i ro og fred, den håber jeg at du snart får sammen med Emma jo ❤️

  Kærlighed fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er bare så sej Anne! Det er så mærkeligt at sidde og knap nok kende dig og alligevel blive rørt helt ind i hjertet så alle hårene på kroppen rejser sig når jeg læser det her. Fuck altså, SÅDAN!!! Ingen lukker munden på Anne Deppe. Håber der snart kommer benzin på motoren og så skal vi altså ha den kop kaffe.
  Et oprigtigt stort, varmt og kærligt kram til dig, Anne, fordi du er dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Anne.

  Jeg begyndte at følge dig, da der skulle sendes tøj til Lesbos. Ellers har jeg aldrig fulgt nogen blogs. Det var kun for at følge med i hvad der skete og så ville jeg ellers stoppe igen. Men du skriver så godt og du holder dig netop ikke tilbage. Du er så ægte og det er sjældent man møder nogen der er gjort af det stof du er gjort af. Jeg er dybt imponeret over din styrke og hvor langt du er nået, og det er din vilje og styrke der gør at jeg følger dig. Jeg har selv været igennem en voldsom barndom og kæmper stadig med nogen ting derfra. I mit voksne liv er min kæreste og jeg ufrivillig barnløse på 7,5 år og jeg har valgt at være åben. Ikke på min Facebook, af hensyn til min kæreste, men tidligere og nuværende arbejdplads ved det og stort set alle vores venner og familie. Det har givet nogle slag, men som du så sejt skriver det, så er der ingen der skal fortælle mig hvad jeg skal og må tale om. Vold i hjemmet eller ufrivillig barnløshed skal IKKE være et tabu og INGEN skal få mig til at føle mig forkert! Tak fordi du er som du er og kæmper for retten til at være sig selv, også i åbent fora og sociale medier, og for at inspirere til at kæmpe videre for sine drømme. Jeg håber at min kamp for et barn snart lykkes, for jeg hverken kan eller ville give op, selvom det koster på alle konto’er.

  High five til dig!

  Nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harmke

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er eddermame for sej. Finder altid en vej ud og vender mørkt til lyst! Er slet slet ikke i tvivl om, at du også vender den her og finder hjem (omend det er et nyt sted, fysisk som mentalt). Tag dig din tid, dine virkelige følger går ingen vegne. Knus og god vind herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Du er PISSE-SEJ!
  Det er fantastisk at høre, at du holder fast i den du er
  Massere af kærlighed til dig og EJ

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et midlertidigt farvel