Hvad spiser du til morgenmad?

Et midlertidigt farvel

RiseUp-e1316897649377

Fra min offentlige FB-profil i dag

“Kære venner, flere af jer har spurgt, fordi I har undret jer over at få endnu en venneanmodning fra mig.

Det er korrekt at jeg har oprettet en privat profil. Der er nogle omstændigheder i mit liv, der gør, at jeg desværre er nødsaget til at lukke denne profil ned for good. Lige nu er jeg i gang med at flytte administratorroller og alt det jazz der er oprettet her over på min nye private profil. Af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg desværre ikke godkende venneanmodninger fra nogen jeg ikke kender privat, eller har fulgtes med online i mange år, så du skal ikke tage det personligt at jeg ikke godkender, jeg kan bare ikke tage nogen chancer.

Min blog holder pause hele november måned, og jeg vender tilbage i starten af december med en ny form at blogge i, da min blog heller ikke kan fortsætte i dens nuværende form.

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 21.52.24

Har du været glad for at følge min rejse, så kan du med fordel følge min FB-side “Anne Deppe“, hvor du kan følge med i mine kurser, foredrag og events, DeppeTV og hvad jeg ellers laver af sjove ting og sager. DU skal bare like siden.

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 21.54.32

Har du været glad for at følge min rejse som gravid og mor, og nyder du billeder af Emma Jo (og mine bryster), så kan du med fordel fortsætte med at følge “Deppe and the lost sock” siden her på Facebook. Alt du skal gøre er at like siden, så får du alle opslag.

På stående fod ved jeg ikke lige hvordan mit fremtidige online liv ser ud, og jeg har ondt langt ind i hjertet over at skulle vinke farvel til dette magiske fællesskab, jeg synes vi sammen har fået skabt på denne profil, både dig, alle mine venner og alle mine fantastiske følgere. Men jeg har samtidig tillid til at “this must be necessary”, og alle de mest fantastiske ting der er sket i mit liv indtil nu, er vokset ud af asken af noget der er brændt til grunde. Så jeg har tillid til at jeg vender tilbage stærkere og endnu mere målrettet, når jeg kommer tilbage igen om en måneds tid.

Kender du en god medierådgiver, så send mig gerne en anbefaling, jeg kunne godt bruge noget sparring på hvordan jeg skal indrette mig.

Kender du til en ledig 1, 2 eller 3-værelses lejlighed i Kbh/omegn, som jeg kan flytte ind i asap, så hører jeg meget gerne fra dig.

Denne profil lukker helt ned om ganske kort tid, som sagt kan du følge med på bloggen (som har ferie den næste måned), på “Deppe and the lost sock’s” facebookside og på “Anne Deppe” (facebooksiden find den her). Der vil være stille på alle platforme den næste måned, men så er jeg tilbage igen i en ny form.

Tak for alt det vi har haft sammen her på siden, jeg sætter ubeskrivelig stor pris på at du har været med på rejsen <3 ”

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 21.58.23

Du kan naturligvis også følge min Instagram profil, den finder du lige her, hvis du er mere til billeder end tekst, så er det her et godt sted at følge. Også her vil der være stilhed den næste måned.

Jeg læser alle kommentarer, både på FB, Instagram, her på bloggen og på mailen den næste måned, men jeg vil ikke opdatere ret meget på nogle af platformene.

Vi ses “på den anden side” at min ufrivillige mini-ferie,

Tak for dig <3

Anne

3 kommentarer

 • Stine

  Kender dig ikke og har for kort tid siden opdage din (ene) blog. Den har jeg dog nået også sætte utrolig stor pris på.

  Har dig fuld forståelse for behovet for ro og det det er vigtigt du passer på dig selv og er der for din datter.

  Ønsker jer alt det bedste og håber det vil hjælpe jet begge med en måneds pause og omstruktureringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Tak for nu, Anne 🙂 Jeg håber, at du får alt det, du drømmer om for dig selv og EJ. Jeg ser frem til, at du vender tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Kæmpe stort tak for denne gang. Din ærlige og ligefrem måde at være på har betydet meget for mig som mor og kvinde. Håber du får det, du drømmer om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad spiser du til morgenmad?