Jeg er hende jeg gerne ville være

Tak, kære læser

Tak, kære læser

Mens mr. Daddy går rundt med en sovende Emma Jo på armen, har jeg lige et par minutter til at sidde her og være dybt taknemmelig. Og det er jeg.

For når jeg skriver at jeg har verdens bedste læsere, så mener jeg det faktisk. En ting er at have et blogunivers hvor jeg selv sætter dagsordenen, men en helt anden ting er at have så mange skønne fantastiske mennesker, som kommenterer, som deler, som inviterer andre med ind i vores univers her på Deppe and the lost sock. Og som bare læser med. Der er ikke noget krav om at man skal noget som helst herinde. Alles energier er lige meget værd, uanset hvordan man er med. 

Jeg har fået en del læserbreve fra jer den seneste tid, og de betyder hele verden for mig at følge lidt med i hvad der sker i dig når du kigger forbi bloggen her. Det er så spændende, rørende og somme tider inspirerende at høre og læse hvad du står i, og at du deler det med mig. Det er ikke alle jeg når at svare, men jeg læser alle beskeder. Og så bliver jeg glad for at læse at bloggen gør en forskel. Som jeg har skrevet (et eller andet sted), så er det højeste man kan være i livet (efter min mening), en service for andre. Det forsøger jeg at leve op til her på bloggen. 

Tak fordi du altid holder en god tone <3

Tak fordi du tør være ærlig <3

Og selvom du aldrig har skrevet en kommentar eller delt et indlæg, så tak fordi du er modig nok til at være med her. Det er ikke for sarte sjæle, det ved jeg godt, men det er for modige, seje sjæle der vil noget mere i livet, på den ene eller den anden måde, ellers læste du slet ikke med her.

Så jeg ville egentlig bare sige tak for dig. Uden dig var bloggen ikke det samme <3

Hav en dejlig stormfuld aften, håber du har tændt lidt stearinlys og sat lidt god musik på, for det fortjener du.

Kærlig hilsen

Anne

5 kommentarer

 • Catrine

  Selv tak Anne fordi du deler dit liv med os andre. Du stter ord p det mange andre ikke tr. Hvilket jeg ogs selv gr p min egen facebook side for mnsterbrydere. Det er dejligt at flge med i dine tanker omkring livet og det at vre mor til verdens smukkeste lille pige. TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for dig og din rlige fortlling kickass mom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Du gr en kmpe forskel.

  Du har taget rigtig meget af min Pre-fdsels-frstegangs-mor stress (er ikke gravid endnu). Jeg er meget mere rolig for at blive gravid nu.
  Isr fortllinger om sodavandsis til aftensmad og dine humrsvingninger gr at jeg fler mig HEEEELT normal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er os som takker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Og tak for dig Anne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er hende jeg gerne ville være