Jeg skal være mor nu, jeg skal ikke være 149 over 97

Jeg er vist bare…. lykkelig

Jeg er vist bare…. lykkelig

Kære Danmarks mest fantastiske læser!

Jeg er blevet mor.

Efter en virkelig lang og hård graviditet, et intenst og sårbart forløb med indlæggelse inden fødslen, en vild fødselsoplevelse og et endnu mere intenst, sårbart og skrøbeligt forløb med indlæggelse efter fødslen, er jeg og min vidunderlige datter, Emma Jo, endelig hjemme. Det er helt ubeskriveligt.

Jeg er i gang med, både for din og min skyld, at skrive hele min fødselsberetning ned. Der er sket så meget, at jeg føler der er gået et helt år… eller ti siden jeg blev indlagt for 14 dage siden. Der er mange reflektioner, opleveleser og læringer der skal sættes i sætninger, blogindlæg og system i mit hovede. Det gør jeg altid ved at skrive og dele. Jeg glæder mig sådan til at fortælle.

Det har været både nødvendigt og meget vigtigt for mig at være totalt offline under det her forløb. Jeg har fået så mange fantastiske facebook-beskeder, sms’er, mails, likes, kommentarer, og jeg kan ikke takke nok for al den støtte og opbakning jeg har fået, både under min graviditet, under min indlæggelse, fødslen og nu her bagefter. Og guys, jeg bliver ALDRIG træt af at høre hvor lækker I synes min datter er. Sådan er det vist at blive forældre 🙂

I dag er skrivedag. Emma Jo sover i sin lille rede (som jeg kommer til at fortælle mere om, for jeg er så skideglad for den), det regner udenfor. Der er vist noget med et overstået valg, og ellers lever jeg bare i min lille kærlighedbobbel, sammen med dette helt nye menneske, der kun er 6 dage gammel. Jeg føler vores sjæle har kendt hinanden længe. Det er en meget speciel følelse.

ÅH hvor er det vidunderligt at sidde ved tasterne igen! Det er så stor en del af mit liv at skrive, og hvor har jeg savnet det.

Min datter ligger her ved siden af og snorksover. Nu skal vi have morgenmad. Hav en virkelig dejlig weekend, der kommer snart en masse fra mig <3

8 kommentarer

 • Tina

  h hvor er hun da fin . Jeg kan se p dit frste billede at du er i "tude" perioden, h det er alts bare s fint det hele. Jeg kan huske at jeg hylde de frste 8 uger, jeg kunne hyle over frikadellerne til aftensmaden, fordi de jo sikkert ogs en gang havde vret babyer og haft en mor. Ja ja jeg var pnt langt ude . Glder mig til at lse om hele dit forlb. Indtil da NYD det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor dejligt at have dig tilbage og endnu en gang tillykke med din vidunderlig, sknne datter Jeg glder mig til at lse mere… Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Et kmpe tillykke med dit lille vidunder. Velkommen til mellemnavnet "bekymring". Men det er faktisk et godt mellemnavn at vre i besiddelse af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke. Hun er s lkker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvor er hun sd og fin – og hvor godt, det er godt overstet for jer begge:)
  Et stort til lykke fra mig til dig, selv om vi ikke kender hinanden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kallesen

  Dejligt med sdan et lille vsen ved siden 🙂 Rigtig god vind til jer begge, og tillykke fra Fyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Tox

  hh… Anne Glder mig over at du endelig fr lov til at se/fle det jeg lovede dig, ville vre hele din l…. Graviditet vrd!! Nemlig det mest fantastiske i hele verden, at blive MOR Lev i nuet og nyd hvert sekundt Til jer begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Kalas

  Jeg glder mig til at lse endnu mere om jeres fdsel og til at se endnu flere billede af dette smukke vsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal være mor nu, jeg skal ikke være 149 over 97